Principalul grupaj informativ al Kanal D este prezentat de Christian Sabbagh, de luni pana vineri, de la 19:00; Silvia Ioniţă, la pupitrul Ştirilor de weekend,  sâmbata şi duminică, de la 18:00


Începând de astăzi, Christian Sabbagh se va afla la pupitrul Ştirilor Kanal D, de luni pâna vineri, de la ora 19:00, pentru a le aduce telespectatorilor cele mai relevante informaţii ale zilei.

De asemenea, Silvia Ioniţă va prezenta Jurnalul de seară Kanal D de weekend, în fiecare sâmbăta şi duminică, de la 18:00.

 Ştirile Kanal D din Prime Time oferă celor din faţa micilor ecrane o radiografie a celor mai importante evenimente de peste zi, cu impact major în viaţa românilor.

Principalul jurnal informativ al Kanal D, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend, şi-a consolidat poziţia de pilon important al informării responsabile şi obiective a telespectatorilor şi îşi continuă această misiune nobilă de a informa corect publicul larg.

Aşadar, de luni pana vineri, de la ora 19:00, Ştirile Kanal D vor fi prezentate de Christian Sabbagh, iar sâmbătă şi duminică, principalul grupaj informativ al zilei va fi prezentat de Silvia Ioniţă, de la ora 18:00.

Grupajul informativ al dimineţii este prezentat de Simona Pătruleasa, de luni pâna vineri, de la ora 07:00. Ilinca Obădescu prezinta Stirile Kanal D de luni pana joi, de la ora 12:00, iar Cristina Dorobanţu se află la pupitrul Ştirilor de prânz, de vineri până duminică.


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea a dezvăluit cum a reuşit să slăbească

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cât de mult a slăbit Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat cu hainele lui

Emily Burghelea s-a infectat cu un virus după ce a rămas iar însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău”

Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Iulia Vântur, criticată pentru un concert: „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri