Prin ce procedură se va transporta cenușa celebrului creator de modă, Stephan Pelger, în Germania

Prin ce procedură se va transporta cenușa celebrului creator de modă, Stephan Pelger, în Germania
Prin ce procedură se va transporta cenușa celebrului creator de modă, Stephan Pelger, în Germania

În cazul în care mama celebrului designer de modă Stephan Pelger dorește să transporte urna cu cenușa fiului ei în Germania prin intermediul unei companii de transporturi aeriene, s-ar putea confrunta cu anumite provocări. Compania nu dispune de o procedură specială pentru transportul urnelor funerare cu cenușă umană. Drept rezultat, urna ar trebui plasată în bagajul de cală și protejată adecvat pentru a preveni deteriorarea în timpul manipulării.

La ceremonia de înmormântare a designerului Stephan Pelger, care s-a sinucis pe data de 8 iunie 2023, au participat numeroase vedete locale.

Citește și: 10 idei de activități și jocuri incendiare pentru petrecerea burlăcițelor

Prin ce procedură se va transporta cenușa celebrului creator de modă, Stephan Pelger, în Germania

Printre cei prezenți s-a aflat și mama sa, care a venit special din Germania pentru a prelua urna cu cenușa fiului său, în ciuda vârstei înaintate și a luptei sale cu cancerul.

Stephan Pelger fusese înfiat în copilărie, o parte din viața sa pe care nu a ezitat să o dezvăluie public. El se mândrea cu familia sa, care l-a iubit, îngrijit și crescut.

„Încă mă simt bine, dar o să dureze până o să realizez. Încă nu am realizat că Stephan, copilul nostru înfiat…a fost copilul nostru înfiat (…) Acum un an…noi atunci l-am văzut unde stătea și o săptămână mai târziu l-am avut în casă.

Gândiți-vă la asta, în Germania o săptămână durează o înfiere, aici durează doi ani”, a povestit mama lui Stephan Pelger la scurtă vreme după ce a ajuns în România.

La dorința mamei sale, trupul regretatului designer Stephan Pelger a fost incinerat, iar cenușa urmează să fie trimisă în Germania. Ceremonia religioasă a avut loc joi, 15 iunie, în prezența mamei designerului, a prietenilor și a unor vedete autohtone, în Capela Luterană din Capitală.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După ceremonie, mama lui Stephan Pelger se pregătește să se întoarcă acasă, în Germania, cu rămășițele pământești ale fiului său. Cel mai probabil, ea va transporta urna prin intermediul unui zbor cu avionul. În astfel de situații, fiecare companie aeriană are propriile lor reguli și proceduri la care pasagerii trebuie să se conformeze atunci când utilizează serviciile respective.

Procedura Companiei de Transporturi Aeriene

Un călător care a fost într-o situație similară, având nevoie să călătorească cu urna cu cenușa unui membru al familiei la Frankfurt, a relatat experiența sa cu procedura de transport a companiei aeriene românești. El a declarat că a fost obligat să plaseze urna cu cenușă în bagajul de cală.

„Am fost într-o situație identică acum o lună, când a trebuit să duc cenușa tatălui meu la Frankfurt.

M-am interesat la Tarom care este procedura, iar răspunsul pur și simplu m-a șocat. Pentru că nu există nicio regulă în acest sens, Tarom-ul nu percepe nicio taxă. Asta-i partea bună. Partea proastă este faptul că a trebuit să înfășor urna tatălui meu într-o folie, în așa fel încât să nu se verse, apoi, să o bag în bagaj. A trebuit și să renunț la o mare parte din hainele cu care venisem în țară pentru tristul eveniment, ca să fac loc urnei, în bagaj.
Da, ați înțeles bine. Am dus urna tatălui meu în bagajul de cală. Pe troller mi-a fost pus un sticker cu Fragil, iar la securitate mi-au cerut actul de deces al tatălui. Același lucru va trebuie să-l facă și mama lui Stephan Pelger. Am stat cu un stres imens până am ajuns, mi-a fost atât de frică să nu se spargă urna”,
a afirmat persoana respectivă citată de cancan.ro.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Citește și: Ce avere a lăsat în spate Stephan Pelger. Ce ascundea celebrul creator de modă chiar în propria casă

 

 

 

 Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Procesul dintre Andrei Păunescu și sora sa vitregă nu se mai termină. Cei doi se luptă de mai bine de 13 ani

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies