Prima reacție a Biancăi Comănici după ce Ella și Livian s-au afișat împreună! Ce mesaj a transmis bruneta? „Am lăsat trecutul în urmă...”


Ella și Livian s-au revăzut de curând și au postat imagini în care sunt extrem de apropiați.


In articol:

Ella și Livian s-au reîntâlnit de curând și au ținut să împărtășească internauților revederea. În perioada în care cei doi au fost concurenți în show-ul matrimonial Puterea Dragostei, s-a speculat faptul că între aceștia ar fi existat mai mult decât o simplă prietenie.

Ella și Bianca Comănici au avut numeroase dispute pe această temă, întrucât apropierea dintre Livian, iubitul Biancăi la acea vreme și Ella o deranja teribil pe brunetă, cei doi motivând însă că sunt doar buni prieteni.

Zilele trecute, Ella și Livian s-au reîntâlnit și păreau extrem de încântați de revedere. Aceștia s-au fotografiat împreună și au făcut glume pe diverse teme, filmându-se în ipostaze care lasă loc de interpretări.

Prima reacție a Biancăi Comănici după ce Ella și Livian s-au afișat împreună

Bianca Comănici a postat pe pagina sa de Instagram o imagine însoțită de un mesaj  prin care dă de înțeles că este extrem de hotărâtă sâ lase trecutul în urmă.

„Nu mai sunt cu capul în nori începând de mâine!”, a scris Bianca Comănici pe pagina de Instagram.

Acum e o altă Bianca ...care

a pus punct unei perioade a vieții ei, perioadă tumultoasă, o perioadă în care nu prea s-a gândit la consecințe, o perioadă în care a trăit așa cum a vrut ea, fără reguli, fără nimic. Așa a fost să fie. De acum două zile mi-am schimbat viața. Sunt schimbată total de două zile. Am lăsat trecutul în urmă și am început o nouă etapă”, a declarat Bianca Comănici în fața colegului ei, Alex Mihei.

Prima reacție a Biancăi Comănici după ce Ella și Livian s-au afișat împreună

Citeste si: Bianca Comănici s-a tatuat! Ce semnificație sentimentală are?!

Bianca Comănici, adevărul despre relația secretă cu Iancu Sterp!

În ultima perioadă, au început să curgă speculații cu privire la o legătură ținută departe de ochii publicului între Bianca Comănici și Iancu Sterp. Cei doi au avut o tentativă de ralație în Casa Puterea Dragostei, însă lucrurile nu au mers mai departe.

 „Iancu m-a luat în brațe și am stat un pic împreună. Am tot vorbit chestii de-ale noastre, chestii din trecut, fel și fel de lucruri. Eu eram destul de sceptică în privința lui, eram oarecum supărată pe el și am început să îi reproșez lucruri din sezonul 1.

Citeste si: Bianca Comănici, pregătită pentru o nouă relație: "Ce băieți vor să mă cucerească..."

După a plecat acasă și câteva zile bune am tot vorbit până când el a venit din nou în București. Am vorbit și cu Mama Geta, m-au invitat la Hațeg. Ea mi-a spus că mă place foarte mult. Eu mi-aș fi dorit ca Iancu să fie altfel. Nu era focul ăla între noi doi. Am hotărât că nu are rost să mai vorbim. Ne-am pupat o singură dată pe buze, nu ne-am petrecut nopțile împreună”, a mărturisit Bianca Comănici internauților.

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este Ruxi (Roxana Erdei). Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

NOUTATE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop LEU octombrie 2021. Nativii zodiei Leu se mută în casa nouă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri