Prima dragoste a Cristinei Mihaela Dorobanţu: rujul verde al mamei! Se făcea roşu când îl puneai pe buze!


Cristina Mihaela Dorobanţu, prezentatoarea rubricii “Secrete Între Fete”, de la Teo Show (Kanal D), îşi răsfaţă în prezent tenul cu produse cosmetice şi foloseşte produse de machiaj de ultimă generaţie, însă recunoaşte că este nostalgică după primul produs cosmetic folosit în copilărie. Unul din trusa mamei, în vogă la vremea respectivă, despre care spune că l-ar cumpăra acum pe loc dacă s-ar mai comercializa.
 
Este vorba de rujul verde, la mare căutare în acele timpuri, care, odată aplicat pe buze, se transforma în roşu.
 
“Rujul mamei a fost primul produs cometic pe care l-am folosit în copilărie. A fost prima mea dragoste! Acel ruj verde care se făcea roşu când îl puneai pe buze şi care nu cred că se mai găseşte în comerţ în prezent. Dacă l-aş vedea undeva, cu siguranţă l-aş cumpăra măcar să îmi amintească de momentele de cochetărie din copilăria mea”, declară Cristina Mihaela.
 
Frumoasa prezentatoare de la Kanal D îşi aminteşte şi ce sfaturi de înfrumuseţare a primit de la mama ei în primii ani ai adolescenţei.
 
“Mama a folosit dintotdeauna creme româneşti pentru faţă, de la farmacie. În primii ani ai adolescenţei am deprins şi eu acest obicei. Am folosit creme la preţuri foarte mici, dar care şi-au făcut treaba de minune. Apoi, de la prietene am învăţat cum să îmi conturez buzele ca să le dau volum, să pară mai mari. Aşa era moda atunci. Trebuie să recunosc, însă, că sunt cam stângace în ceea ce priveşte aplicarea machiajului, chiar şi acum. De aceea, în prezent, ritualul meu de machiaj este simplu, durează mai puţin de cinci minute”, adaugă vedeta. 
 
Cristina Mihaela Dorobanţu, fostă finalistă a emisiunii-fenomen “Bravo, ai stil”, este una din cele mai influente vedete de televiziune în social media, realizează în prezent “Secrete între fete”, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, şi lucrează alături de specialişti cu experienţă pentru a învăţa tainele televiziunii şi a se perfecţiona în acest domeniu pe care îl consideră viitorul ei profesional.
 

Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri