Prețul rochiilor lui Răzvan Ciobanu au explodat după moartea designerului! Cu cât a ajuns să fie vândută o creație ”second-hand” a creatorului


La câteva zile după moartea lui Răzvan Ciobanu, creațiile acestuia au ajuns la mare căutare.


In articol:

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai talentați desingeri români și așa cum se întâmplă de multe ori în astfel de cazuri, moartea lui a făcut să-i crească și mai mult cota. Cum Ciobanu nu mai avea de ceva vreme un atelier sau magazin oficial, rochiile acestuia au ajuns să fie considerate adevărate rarități.

Pe un cunoscut site de vânzări și intermedieri, creațiile lui Răzvan Ciobanu au ajuns să fie comercializate cu sume uriașe. Cea mai scumpă dintre acestea costă 3.250 lei negociabil și este vândută de o tânără din Constanța.

Moartea lui Ciobanu, bună pentru afaceri

Alte obiecte vestimentare semnate de Răzvan Ciobanu sunt vândute, în medie cu 700 – 800 lei iar cea mai ieftină este 450 lei. Majoritatea creațiilor sunt rochii de seară, modele unicat, purtate foarte puțin de către clientele designerului român, care acum au ajuns să fie vândute în regim de ”second hand”. Unele dintre anunțuri au fost postate după momentul la care s-a anunțat că Răzvan Ciobanu a murit.  

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 modele de rochii pentru o garderobă capsulă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri