Prepara-ti masti de par la indemana ta, doar cu ingrediente naturale! Iata cat este de usor!


Prepara-ti masti de par la indemana ta, doar cu ingrediente naturale! Iata cat este de usor!

Cristi Pascu a dat cateva idei geniale de masti de par la "Draga mea prietena".

 

"Pentru fetele care au radacini grase putem folosi un produs natural: masca de kiwi cu zeama de lamaie. Ne trebuie multa zeama de lamaie si un kiwi destul de copt. El degreseaza usor, insa nu face minuni. In timp, va regla secretia de sebum. Puteti adauga si o picatura de congnac. Se aplica la fel ca o vopsea si se sta cu minimum 15 minute, apoi parul se spala cu un sampon pentru par normal.",
a spus Cristi Pascu.
##VIDEO19442##
"Pentru un par normal cu varfuri uscate avem o masca. Recomand sa-si faca masti cu ulei de jojoba, dar nu neaparat masca in sine, ci pur si simplu un fel de baie de ulei. Se pune un capison de plastic. Se pun prosoape fierbinti pe firul de par pentru ca uleiul sa intre in profunzimea firului de par.
Se aplica doar de la jumatatea firului de par spre varfuri. Tratamentul de jojoba combate caderea parului.", a mentionat stilistul.
"Pentru varfuri putem folosi banana, pusa la blender sau in mixer, cu ulei de nuca. Este un amestec foarte bun si hidratant, insa nu se aplica la femeile blonde. Uleiul de nuca are pigmenti care pateaza.", a spus Cristi Pascu.

"Pentru fetele care au radacini grase putem folosi un produs natural: masca de kiwi cu zeama de lamaie.

Ne trebuie multa zeama de lamaie si un kiwi destul de copt. El degreseaza usor, insa nu face minuni. In timp, va regla secretia de sebum. Puteti adauga si o picatura de congnac. Se aplica la fel ca o vopsea si se sta cu minimum 15 minute, apoi parul se spala cu un sampon pentru par normal.", a spus Cristi Pascu.

##VIDEO19442##

"Pentru un par normal cu varfuri uscate avem o masca.
Recomand sa-si faca masti cu ulei de jojoba, dar nu neaparat masca in sine, ci pur si simplu un fel de baie de ulei. Se pune un capison de plastic. Se pun prosoape fierbinti pe firul de par pentru ca uleiul sa intre in profunzimea firului de par. Se aplica doar de la jumatatea firului de par spre varfuri. Tratamentul de jojoba combate caderea parului
.", a mentionat stilistul.

" Pentru varfuri putem folosi banana, pusa la blender sau in mixer, cu ulei de nuca. Este un amestec foarte bun si hidratant, insa nu se aplica la femeile blonde. Uleiul de nuca are pigmenti care pateaza.", a spus Cristi Pascu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri