PREMIERA! Din 3 septembrie, “Tu urmezi!” Show-ul revoluţionar, prezentat de Dan Negru, va intra în casele românilor în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D


”Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală, va avea premiera pe 3 septembrie şi va putea fi urmărit în fiecare sâmbată, de la ora 20:00, la Kanal D! Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul, după ce quiz-ul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a demonstrat, prin audienţele record, apetitul românilor pentru spectacolul TV de calitate.

Concurenţii stau la coadă şi ajung pe rând faţă în faţă cu Dan Negru, la pupitrul unde se află o serie de premii, ascunse în cilindri. Sumele puse la bătaie în concurs sunt uriaşe, dar pentru a intra în posesia lor concurenţii au nevoie de aliaţi puternici: cunostinţe de cultură generală, stăpânire de sine sub presiunea cronometrului, perspicacitate. Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei.

O serie de personaje şi celebrităţi îşi vor face apariţia în platoul emisiunii, aducând cu ele întrebări din anumite domenii, la care concurenţii vor fi provocaţi să raspundă.   

Dup ă  gimnastica minţii de la <Jocul cuvintelor>, ne propunem să deschidem şi alte drumuri în România cu show-urile care antrenează mintea.

<Tu urmezi!> este emisiunea care îţi dă bani dacă reuseşti să gândeşti altfel. E o altă premieră în lumea televiziunii ”, a spus Dan Negru.

Castingul pentru show-ul revoluționar “Tu urmezi!” este deschis în continuare tuturor celor care își doresc să participe la concursul televizat și să fie față în față cu regele entertainmentului românesc, Dan Negru, într-un spectacol de televiziune ce pune preţ pe inteligenţa românilor. 

Potenţialii concurenţi se pot înscrie în procesul de selecţie pentru show-ul televizat accesând pagina  https://casting.kanald.ro   . 

Nu pierdeţi, din 3 septembrie, de la 20:00, în fiecare sâmbătă, întâlnirea cu un game show surprinzător, pentru toată familia, cu premii uriaşe, multă joacă a minţii, sub bagheta magică a Regelui enterteinmentului românesc, Dan Negru. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil

Preotul Visarion Alexa a recunoscut că a agresat diferite enoriașe

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri