Povestea terifiantă a unui tânăr captiv 16 ani drogurilor, la “În oglindă”, emisiune difuzată exclusiv online, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive


În cadrul emisiunii “În oglindă” difuzată exclusiv pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, ultilizatorii din mediul online pot urmări povestea cutremurătoare a unui tânăr captiv 16 ani drogurilor.

Mihai Ghiță, gazda emisiunii difuzată exclusiv online, îl are “În oglindă” pe Cătălin Niculae, un tânăr care își spune povestea de viață cutremurătoare.

După toată acea lungă perioada în care a fost “sclavul” substanțelor interzise și alegerilor greșite, acesta a găsit o cale să se salveze și, privind adânc în urmă, la viața pe care a trăit-o, își spune pas cu pas, chinul pricinuit atât lui cât și familiei sale, din cauza dependenței sale.

Viața tânărului depășește imaginația, fiind demnă de un scenariu de film. Acesta povestește că unul dintre motivele care l-au îndreptat spre viața de calvar pe care a trăit-o a fost acela de a ieși în evidență.

“Viața m-a trecut, din cauza deciziilor și alegerilor mele, prin niște văi foarte adânci; și spun asta pentru că nu am fost cu un pas în groapă, ci cu totul.

Provin dintr-o familie frumoasă, în care am fost răsfățat, la școală am fost olimpic. Iar din cauza curiozității, a teribilismului mi-a plăcut întotdeauna să ies în evidență cu ceva(…) Eu am ales să ies în evidență mereu cu lucruri rele, pentru că nu trebuia să muncesc”,  își începe tânărul povestea. 

Însă chinurile și lupta de 16 ani, dar și reacțiile decizilor luate aveau să îl marcheze pentru totdeauna.

Urmăriți, în exclusivitate, pe YouTube Kanal D România, în sectiuea theXclusive, povestea terifiantă a tânărului captiv 16 ani drogurilor și cum s-a schimbat viața lui în prezent.

Kanal D a lansat o oferta generoasă de conținut exclusive online, pe canalul YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive! “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” alcătuiesc o oferta generoasă și diversă de conținut, fie că vorbim de reality show, talk-show, divertisment, cooking show sau emisiune de călătorie.

Toate aceste producții elaborate sunt accesibile de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Care sunt prețurile în stațiunea Mamaia. Cât plătesc turiștii pentru un șezlong și pentru mâncare

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri