Povestea româncei care a ajuns fotomodel cu piciorul amputat! Andreea Lozincă a suferit 15 operaţii după un accident rutier, iar acum defilează pe podiumul de modă!


Andreea Lozincă a ajuns fotomodel cu piciorul amputat, făcând carieră în Italia.


In articol:

Andreea Lozincă a ajuns fotomodel cu piciorul amputat, iar povestea ei e impresionantă. Andreea Lozincă (29 de ani) s-a mutat cu familia în Italia, încă din 2003. În 2007 a avut un grav accident de maşină. A supravieţuit, dar au rămas problemele.

În timp, situaţia sa a devenit din ce în ce mai complicată, mai ales că medicii italieni i-au fixat diagnosticul mult prea târziu, a relatat Adevărul.  „Piciorul l-am pierdut, sau mai bine zis «l-am făcut cadou ştiinţei», cum îmi place mie să spun, în decembrie 2015, în urmă accidentului pe care l-am avut în 2007”, povesteşte cu umor tânăra. „De ce aşa târziu? Pentru că am descoperit de-abia în octombrie 2015 că aveam o infecţie importantă, osteomielită, încă din 2008, care nu a fost niciodată tratată în mod corespunzător.
Aşa, am luat hotărârea de a «scoate răul de la rădăcină». Păcat că, după această operaţie, am avut parte de încă 10 internări- ultima în aprilie anul acesta. De fiecare dată am avut norocul să descopăr că nu era din pricina infecţiei osoase, ci doar pe ţesuturile ciotului”
, a declarat Andreea. 

Citeste si: Andreea de la Puterea dragostei, fotografii incendiare! Concurenta a participat și la Miss Internațional

În total, ea a suferit nu mai puţin de 15 operaţii şi a umblat ani de zile prin spitale. Rămasă fără un picior din 2015, Andreea s-a trezit la o răscruce importantă de drumuri pentru destinul ei. Sportul a ajutat-o mult într-o primă fază.  “După amputaţie s-a iscat ceva în mine, mi-am promis că voi începe să fac mişcare în mod regulat, dar nu doar pentru o perioada, ci pentru tot restul vieţii.

Aşa că m-am apucat de sală la două luni de la operaţie, şi la două săptămâni după ce am pus prima proteză. Iar de anul trecut am început să practic un sport de munte numit Vertikal sau Sky Race, pe care l-am descoperit în urma unei perioade foarte grele şi stresante a vieţii mele. Nu e un sport uşor, ba din contra. Dar cred că aveam nevoie să concurez cu mine însămi”, susţine Andreea.( vezi ce bine arată Dana Săvuică la 50 de ani)

Andreea Lozincă a ajuns fotomodel cu piciorul amputat: "Nu o fac pentru a aduna complimente" 

La sugestia unei prietene, românca a acceptat să se expună, într-o mică defilare de prezentare a modei pentru un boutique din nordul Italiei. „Ultimul eveniment important la care am participat a fost pentru Phoenix Alternative Models, la Paris, anul acesta, în cadrul săptămânii modei pariziene. A fost organizat la Hotel des Invalides, instituţie istorică franceză, de renume internaţional. Am defilat cu colecţiile precedente şi cu cea creată special pentru ocazie, ale lui Fabio Porliod, stilist italian cu origini franceze, pentru a împinge, a schimbă regulile, paradigmele asupra femininitatii şi a handicapului, într-un fel cât mai inovativ şi surprinzător posibil.”, a mai spus Andreea. 

„Am răspuns la prima chemare, anul trecut, pentru a descoperi dacă e o cale bună de a transmite anumite mesaje, şi am descoperit că e excelentă. Şi nu numai că îmi place, dar s-a demonstrat că publicul e foarte încântat şi atins de astfel de noutăţi pe paserele şi în sectorul modei, în general. De aceea am hotărât să continuu să pozez pentru brand-uri şi să particip la defilări. Nu o fac pentru a aduna complimente, pentru că, sincer, acestea mă pun puţin în dificultate. Am ajuns să fac ceea ce fac nu pentru a-mi creşte autostima, ci din contra, tocmai pentru că am învăţ să cred în mine, cu bune şi cu rele, vreau să ajut femeile să vadă puterea, potenţialul şi frumuseţea lor, interioară şi exterioară”, a încheiat Andreea. 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, NICULINA STOICAN. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, carieră, vârstă, drama ei

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, cântăreața OTILIA BILIONERA. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorie, carieră

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MAURICE MUNTEANU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

NOUTATE: Cine este, cu adevărat, MELLINA (Mădălina Dumitru). Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, MARIAN DRĂGULESCU. Biografie: data naşterii, căsătorii, divorţuri, copii, campion

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri