Povestea de viață a lui Beni, băiețelul crescut de familia Sterp! „A găsit în noi familia potrivită...”


Geta Sterp a prezentat, în detaliu, povestea de viață a micuțului de care are grijă familia sa.


In articol:

Familia Sterp a ajuns extrem de cunoscută în mediul online, fiind îndrăgită de publicul larg datorită simplității și naturaleții de care dă dovadă fiecare membru. De asemenea, actele de caritate i-au adus mai aproape pe Mama Geta și pe copiii săi de inimile oamenilor, aceasta fiind considerată o femeie puternică, un adevărat model pentru tânăra generație.

 

În ultima perioadă, o prezență nouă și-a făcut apariția în vlogurile postate de familia Sterp. Este vorba despre Benni, un copil deosebit cu o poveste de viață impresionantă, care în prezent locuiește împreună cu familia Sterp.

Geta Sterp a postat de curând un vlog alături de Beni, în care a prezentat, pe larg, povestea de viață a copilului.

 

„El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș. El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați.

Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi.

Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile. A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare ci zu oile, doar să se uite de ele.

După vreo 10 zile, noi i-am dat niște bănuți și i-am zis să se ducă din nou acasă.

Trebuia să plece acasă, era înainte de Paște și el a zis că vrea să stea cu noi. Am fost la părinții lui și i-am zis că o să stea cu noi de Paște. A venit, după care mama mai zicea dacă îl ducem pe Beni acasă.

El a dat de înțeles că vrea să rămână la noi. I-am zis că poate să stea la noi cât vrea el”, a povestit Geta Sterp.

Povestea de viață a lui Beni, băiețelul crescut de familia Sterp! „A găsit în noi familia potrivită...”

Citeste si: Mama Geta, mesaj surprinzător pentru Andrei Dascălu de la Survivor România 2021

Povestea de viață a lui Beni

Beni provine dintr-o familie modestă, având încă șapte frați, care sunt îngrijiți doar de mama, întrucât tatăl lor nu și-a arătat niciodată interesul față de familia lui.

Geta Sterp a precizat că Beni nu a fost înfiat de familia sa, ci se află doar în grija lor. Aceștia l-au încurajat și i-au creat condițiile necesare pentru a merge la școală și în continuare, se vor asigura că Beni își va continua studiile.

„De mic a avut un trai foarte nefericit, multe lipsuri, neajunsuri. La noi nu a găsit doar ce îi lipsea material, a găsit în noi familia potrivită pentru el, s-a simțit într-o familie. A primit ceea ce acasă poate nu a primit. De acolo, Iancu s-a dus cu el și i-a cumpărat haine, ghiozdan, să meargă la școală. El a fost la școală, asta pentru ei care au spus că îl ținem doar la oi.

Și-a petrecut vacanța de vară la noi. Mama i-a zis să îi dăm și lui câte o sarcină după puterile lui. El nu e înfiat de noi, nu e cu acte și nu îl exploatăm. Beni e foarte cuminte și recunoscător. Ceea ce vreau ca voi să înțelegeți este că l-am luat să facem un bine. Dacă mai mulți ar face chestia asta nu ar mai fi atât de mulți copii amărâți”,  a adăugat sora lui Culiță Sterp.

Citeste si: Culiță Sterp, dedicație specială pentru Zanni după ce a fost desemnat câștigătorul Survivor România 2021! Ce i-a cântat artistul

Povestea de viață a lui Beni, băiețelul crescut de familia Sterp! „A găsit în noi familia potrivită...”

Beni, despre relația cu mama lui: „Eu acasă nu mă mai duc!”

Din cauza situației dificile de acasă, Beni a fost lăsat timp de câțiva ani la casa de copii. Din acest motiv, copilul nu își mai dorește să plece din sânul familiei Sterp.  

„Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani. Am stat câțiva ani. Am rămas repetent de două ori, nu îmi e rușine să zic. Nu am avut posibilitatea să merg acasă. Uneori mai mergeam la lucru ca să fac bani. Mergeam la școală, mă mai certau. Eu aici mă simt ca acasă, am cunoscut o familie bună. Eu acasă nu mă mai duc”, a dezvăluit Beni.

„Mama Geta înseamnă o mamă pe care nu am simțit-o în viața mea atâția ani. N-am primit niciodată niciun compliment de la mama, doar lucruri urâte care nu trebuie zise”, a declarat Beni, printre lacrimi.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop RAC Noiembrie 2021. Nativii Rac au probleme în dragoste

A băgat DIVORȚ! S-a întâmplat după o serie de înjurături în public

Florile potrivite pentru femeile din zodia Balanță

27 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie are mari probleme cu alimentaţia!

CITEȘTE: Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu. Cum arata atunci cand s-a lansat în televiziune

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop LEU Noiembrie 2021. Nativii Leu au succes la serviciu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri