Povestea bizară a unei femei care a găsit pe bordul mașinii o sticlă cu apă. Nu i-a venit să creadă când a aflat ce înseamnă acest lucru


O femeie din SUA a găsit, pe capota mașinii personale, o sticlă cu apă, iar după ce a aflat ce înseamnă, de fapt, acest lucru, s-a speriat cumplit.


In articol:

Hayley West, o femeie originară din SUA, a găsit pe capota mașinii sale o sticlă cu apă, iar după ce a aflat ce înseamnă s-a cutremurat pur și simplu.

Tânăra a făcut și o postare pe TikTok în care le avertiza pe toate femeile de pericolul la care sunt expuse în cazul în care găsesc o sticlă de apă pe capota mașinii.

Citeste si: „Îi este frică să devină mamă”. Carmen Harra, dezvăluiri după ce Delia a aflat că va avea fetiță

Hayley West, șocată de ceea ce i s-a întâmplat

După ce și-a parcat mașina lângă un magazin, tânăra s-a dus să își facă cumpărăturile, iar atunci când s-a întors și-a dat seama că este urmărită de un bărbat.

Speriată, Hayley West a intrat într-un alt magazin, asta pentru a scăpa de individul care nu îi mai dădea pace. După un timp, femeia a ieșit în parcare, spre mașina sa, dar când a ajuns a avut parte de o surpriză. Pe capota automobilului personal a găsit o sticlă de apă, însă nu a știut inițial despre ce ar putea fi vorba. A povestit ulterior totul pe TikTok, iar mai apoi a primit și un răspuns din partea unei femei care a pățit același lucru.

„Efectiv acum am pielea de găină, mi s-a întâmplat cel mai ciudat lucru. Am ieșit de la(...) și m-am îndreptat către mașina mea, aflată acolo în parcare. Am văzut un tip care mergea cam aproape de mine, se apropia tot mai mult și mă tot întreba cum mă cheamă.

L-am ignorat complet și am continuat să merg, însă și el a continuat să mă urmărească.

S-a îndreptat spre mașina mea, dar nu am reacționat, pentru a nu-și da seama că este a mea, deși cred că știa deja acest lucru.(...) Când m-am întors la mașină, pe capotă era o sticlă cu apă. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. E foarte important să fii atentă, mai ales dacă ești femeie”, a spus Hayley West, pe TikTok.

Citeste si: Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj! Procesul are loc la Curtea de Apel București

A găsit pe capota mașinii personale o sticlă cu apă

A găsit pe capota mașinii personale o sticlă cu apă

[Sursa foto: wowbiz]

„Dacă ți se întâmplă să găsești...”

După ce i-a auzit povestea, Elle, o altă femeie, a explicat tot ce înseamnă acest lucru. Pentru că a trecut printr-o experiență asemănătoare, tânăra a spus că sticla de apă pe capota mașinii are legătură, de fapt, cu traficanții și răpitorii.

Hayley a fost urmărită de un bărbat, iar după ce s-a întors la mașina ei, a găsit o sticlă cu apă pe capotă. Această este o tactică folosită de traficanți și răpitori, pentru a va face să ieșiți din vehicul și să reacționați, să luați sticlă cu apă aflată acolo.

Dacă ți se întâmplă să găsești o sticlă cu apă pe capota mașinii tale, atunci când te întorci la ea, nu te grăbi să o iei, ci arunc-o de pe capotă. Mai mult, dacă simți că te urmărește cineva și te simți amenințat, nu te grăbi să conduci spre casă, ci mergi într-o altă direcție, la o secție de Poliție sau la un service auto pentru a-ti verifică mașina, ca nu cumva să îți fi pus cineva un GPS cu ajutorul căruia să te urmărească.

Dispozitivele GPS pot fi plasate în partea de jos a mașinii și pot oferi locația în care te afli, ceea ce este periculos. Traficanților nu le pasă câți ani ai, dacă te vor, vor încerca să te prindă. Fii mereu cu băgare de seamă, stai în siguranță”, a spus Elle, pe internet.


Abonează-te pe

Citește și:

“Nu el era bolnav la spital, eu eram” Ramona Olaru a ajuns la spital, însoţită de Cătălin Cazacu

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Nicoleta Nucă are probleme grave de sănătate! Ce a pățit vedeta în vacanța din Italia

Ritualul practicat de Baba Vanga pentru noroc și bani. Ce rugăciune poate atrage schimbări favorabile în viețile noastre

„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri