Poti trata vergeturile cu ulei de argan! Iata cum trebuie sa procedezi!


Poti trata vergeturile cu ulei de argan! Iata cum trebuie sa procedezi!

Vergeturile sunt leziuni ale pielii ce apar, de obicei, din cauza cresterii sau scaderii rapide in greutate insa pot fi rezultate si din multe alte motive cum ar fi sarcina, bodybuilding, disfunctii ale glandei corticosuprarenale care produce hormonii de stres sau un tratament prelungit cu creme ce contin corticosteroizi.

 

Uleiul de argan a dobandit faima extraordinara ca fiind un produs cosmetic cu rol preventiv si curativ impotriva vergeturilor. Uleiul de argan este absorbit usor in piele lasand o senzaţie matasoasa. Bogat in antioxidanti, uleiul de argan este in mod natural conceput pentru a lucra in sinergie cu alte componente esentiale(ex. uleiul de migdale dulci sau uleiul de trandafir) pentru a reduce vergeturile semnificativ si rapede. Este mult mai usor sa prevenim formarea vergeturilor decat sa le vindecam. Aplicarea regulata de ulei de argan in timpul sarcinii ajuta pielea impotriva pierderii elasticitatii. Acesta previne distrugerea proteinelor structurale esentiale, cum sunt colagenul si elastina. De asemenea, ajuta pielea sa se regenereze prin refacerea naturala de elastina si colagen la nivel celular.
Uleiul de argan poate fi folosit sub forma de amestec cu alte uleiuri cum ar fi uleiul de migdale dulci si uleiul de trandafir.
Totusi, poate fi utilizat si in forma bruta pura datorita concentratiilor mari in toate componentele esentiale. Acest amestec de ulei de argan poate fi aplicat pe burta sau orice alta parte a corpului acolo unde este nevoie. Datorita faptului ca uleiul de argan patrunde foarte usor in piele nu este nevoie de un masaj intensiv. Este suficient doar un masaj usor. Aplicarea uleiului de argan de doua ori pe zi in zona cu vergeturi este suficienta siva creste foarte mult elasticitatea pielii din zona afectata.
Sursa: frunza-verde.ro

Uleiul de argan a dobandit faima extraordinara ca fiind un produs cosmetic cu rol preventiv si curativ impotriva vergeturilor. Uleiul de argan este absorbit usor in piele lasand o senzaţie matasoasa. Bogat in antioxidanti, uleiul de argan este in mod natural conceput pentru a lucra in sinergie cu alte componente esentiale(ex. uleiul de migdale dulci sau uleiul de trandafir) pentru a reduce vergeturile semnificativ si rapede.

Este mult mai usor sa prevenim formarea vergeturilor decat sa le vindecam. Aplicarea regulata de ulei de argan in timpul sarcinii ajuta pielea impotriva pierderii elasticitatii. Acesta previne distrugerea proteinelor structurale esentiale, cum sunt colagenul si elastina. De asemenea, ajuta pielea sa se regenereze prin refacerea naturala de elastina si colagen la nivel celular.

Uleiul de argan poate fi folosit sub forma de amestec cu alte uleiuri cum ar fi uleiul de migdale dulci si uleiul de trandafir. Totusi, poate fi utilizat si in forma bruta pura datorita concentratiilor mari in toate componentele esentiale. Acest amestec de ulei de argan poate fi aplicat pe burta sau orice alta parte a corpului acolo unde este nevoie. Datorita faptului ca uleiul de argan patrunde foarte usor in piele nu este nevoie de un masaj intensiv. Este suficient doar un masaj usor. Aplicarea uleiului de argan de doua ori pe zi in zona cu vergeturi este suficienta siva creste foarte mult elasticitatea pielii din zona afectata. 

Sursa: frunza-verde.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bani de la stat pentru nuntă și botez prin proiectul „Family Start”. Cât valorează creditele acordate tinerelor familii

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Pe ce dată se serbează Rusaliile în 2022. Ce semnifică această sărbătoare

Când pică Rusaliile în 2022. Ce semnifică această tradiție?

Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Adevărul despre pensiile românilor! Un fost ministru demontează promisiunile invocate de Guvern

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri