Ploaie de vedete la lansarea oficiala Dressbox! Uite cine a venit la eveniment!

Ploaie de vedete la lansarea oficiala Dressbox! Uite cine a venit la eveniment!
Ploaie de vedete la lansarea oficiala Dressbox! Uite cine a venit la eveniment!

Vedete cunoscute din showbiz-ul românesc au participat aseară la lansarea oficială a DRESSBOX, un serviciu inedit în Romania prin care femeile pot închiria rochii semnate de mari designeri internaţionali la preţuri accesibile.

Carmen Negoiţă, Anca Serea, Dana Săvuică, Giulia Anghelescu, Ela Crăciun, Sonia Argint Ionescu, Irina Mohora, Monica Iagăr, Adina Halas, Eniko Georgescu, Cristina Herea, Camelia Căpitanu,  Monica Iagăr, Camelia Bălţoi şi Simona Ţăranu au păşit pe covorul roşu întins în faţa vilei elegante de pe Bd. Dacia care găzduieste showroom-ul DRESSBOX pentru a admira creatiile marilor case de moda disponibile pe dressbox.ro.

Într-o amosferă relaxantă, după un discurs susţinut de managerul Daniel Penciuc şi de fashion blogger-ul Ana Morodan, vedetele au analizat în detaliu rochiile elegante, de cocktail sau red carpet, expuse în showroom, exprimându-şi

dorinţa de a le purta la viitoarele evenimente la care vor participa.

DRESSBOX reprezintă un serviciu de închiriere a rochiilor de designer foarte popular peste hotare. Este destinat femeilor care îşi doresc să arate fabulos si diferit la fiecare eveniment special din viaţa lor, fie că este vorba despre o gală fastuoasă, o aniversare sau un cocktail party. Rochii create de designeri internationali, ce pot ajunge la câteva mii de euro, pot fi acum închiriate la un pret pe acre oricine şi-l poate permite.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Colecţia DRESSBOX cuprinde peste 700 de rochii cu preţul de catalog de până la 6000 de euro, ce pot fi închiriate la preţuri de la 150 la 995 lei.

Conceptul este foarte simplu: clientul comandă online, pe www.dressbox.ro, rochia potrivită, o primeşte direct acasă, o poartă la eveniment şi apoi o returnează prin curier.

Perioada de închiriere este de 4 zile. Clientele care vor să probeze mai multe rochii de seară înainte de a închiria, o pot face în showroom-ul din Bucureşti, de pe Bd. Dacia 78. Aici vor avea la dispoziţie un stilist personal, care le va ajuta să găsească cele mai inspirate ţinute.

Am lansat în premieră în Romania un concept foarte popular în ţările vestice şi am adus astfel femeile din România mai aproape de creaţiile marilor case de moda.

Rochii pe care înainte le admirau pe covorul roşu sau în revistele de modă pot fi acum închiriate cu până la 95% mai puţin faţă de preţul din magazine
”, a declarat managerul DRESSBOX, Daniel Penciuc.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies