Plăcintă cu brânză sărată și spanac, rețeta Gabrielei Cristea! „Ce bine arată! Se simt aromele de brânză.”

Plăcintă cu brânză sărată și spanac, rețeta Gabrielei Cristea! „Ce bine arată! Se simt aromele de brânză.”
Plăcintă cu brânză sărată și spanac, rețeta Gabrielei Cristea! „Ce bine arată! Se simt aromele de brânză.”

Vedeta TV a dezvăluit cum pregătește plăcinta cu brânză și spanac.

Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte numeroase rețete cu toți urmăritorii ei. După ce a pregătit în casă foile de plăcintă, aceasta a dezvăluit și cum realizează plăcinta cu brânză sărată și spanac, astfel că a menționat toate ingredientele necesare de care are nevoie, dar și cum pregătește umplutura pentru preparatul delicios. Cantitățile pe care le adaugă sunt din ochi, iar aceasta folosește mai multe tipuri de brânză, pentru un gust inedit.

Ingrediente:

  • Foi plăcintă
  • Spanac
  • Brânză sărată
  • Brânză cremoasă
  • Feta
  • 3 ouă
  • Smântână de gătit
  • Ceapă
  • Sare
  • Piper
  • Oregano

Dressing:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

  • Smântână de gătit
  • Ouă
  • Apă minerală

„Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi place mult plăcinta cu brânză sărată și cu spanac înăuntru. Eu niciodată nu am cantități la plăcintă, mai ales la plăcinte mă pot juca într-un mod deosebit, nu va fi un efort foarte mare. Iau niște spanac, niște brânză sărată, dar cremoasă, am feta, ouă, smântână de gătit și ceapă.

Pe lângă toate lucrurile astea dau sare și piper, sare mai puțin pentru că deja brânza este sărată. Într-o tigaie încinsă punem ulei și călim ceapa, după 2 minute aducem și spanacul, asezonat cu sare și piper. Când spanacul a scăzut și nu mai este niciun pic de apă la spanacul din tigaie, oprim focul și ne ocupăm de brânză. Când vine vorba de brânză pentru plăcintă, vă puteți juca în funcție de ce aveți în casă, pentru că nu întotdeauna trebuie să mergeți la magazin să cumpărați.
O pun din ochi, mă orientez aproximativ cât e tava de mare și fărâmițez brânza. Adăugăm și brânză cremoasă, am și un iaurt grecesc, îl pun și pe acesta, punem și niște smântână lichidă, nu foarte multă. Vreau să pun și niște oregano, 3 ouă mari. Să nu uităm de ceapă și spanac, pentru că asta o să dea gustul acela deosebit produsului nostru. Amestecăm totul și avem umplutura pentru plăcintă.”,
a spus Gabriela Cristea.

Cum pregătește Gabriela Cristea plăcinta cu brânză sărată

Citește și: Cum pregătește Gabriela Cristea foile de plăcintă, chiar la ea acasă. „Arată senzațional și le-am desfăcut foarte subțiri.”

Citește și: Cât a plătit Gabriela Cristea pentru un mic dejun în Paris? "Măi, când vii la Paris, trebuie să trăiești experiența culinară!"

Citește și: Bianca pune tunurile pe Teodora și Alexandra! „M-am luptat cu toată casa pentru voi două!”. Aflați ce o deranjează pe concurentă în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 14 decembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO Părinții lui Armando, tânărul șofer care a pierit în cumplitul accident de la Ploiești, se întorc în țară după tragedie: „Mama lui nu ştie că a murit”- stirilekanald.ro

După ce umplutura este gata, Gabriela Cristea a întins foaia de plăcintă și a adăugat-o peste foaie, apoi a rulat din aproape în aproape, foaia fiind una foarte subțire. Rezultatul este unul delicios, iar pe deasupra a adăugat un dressing din smântână de gătit, ouă și apă minerală. Aceasta a mers la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.  „Am întins cum am știut eu foaia mai bine și voi pune jumătate din umplutură pe prima foaie și voi întinde cât mai uniform, iar după aceea voi împături frumos, cu foaia mea de plăcintă făcută în casă.

Fiind foarte subțire, trebuie să o luați din aproape în aproape și să împăturiți, dar cred că va ieși o plăcintă de o să ne lingem pe degete. Nu e perfectă, dar nici nu contează, pentru că la copt se vor forma foile de plăcintă. Facem dressing deasupra, smântână de gătit, niște apă minerală, ouă, amestec și turnam totul deasupra. Băgăm la cuptor la aproximativ 170 de grade pentru 25-30 de minute, depinde și de cuptor. Ce bine arată! Se simt aromele de brânză și miroase un pic și a ceapă. O lăsăm un pic să se răcească, iar după o gustăm, că e bună. Plăcinta mea de brânză cu spanac este gata, cam așa arată și în secțiune. Bună rău. Nimic nu e greu în bucătărie, dacă doar te concentrezi un pic.”, a mai spus vedeta TV.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Gabriela Cristea, mică escapadă într-un magazin de lux din Paris! „Prima mea geantă de fâț mi-am cumpărat-o de aici și n-am știut, a fost o ediție limitată!”

Iulia Vântur și-a ”oficializat” relația cu Salman Khan! Părinții au fost acolo!

„N-am murit” Discuția halucinantă pe care Nicu Sârghea a avut-o cu doar câteva ore înainte să fie găsit fără suflare în propria casă! Toboșarul trupei Vunk și-a prevestit ultimele clipe din viață?

Val de omagii după moartea lui Nicu Sârghea: "Regrete eterne pentru acest om minunat". Fanii și colegii de scenă sunt în DOLIU din cauza veștii triste

Ultima dorință a lui Helmut Duckadam. A scris chiar în testament: „Va fi incinerat...”

Ștefania a răbufnit după despărțirea de Cosmin: „Problema despărțirii noastre au fost banii”. Ce spune blondina despre ultimele luni din relația cu fostul concurent

Fiul șoferului român de TIR care a fost lovit de tren în Belgia, mărturii cutremurătoare. Tânărul vorbea cu tatăl lui la telefon în momentul în care s-a produs tragedia: „Mi-a strigat numele de două ori”


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies