Pietre norocoase pentru fiecare zodie


Exista o varietate de pietre norocoase pentru fiecare zodie. Acestea protejeaza nativii de vraji, ii ajuta sa treaca mai usor peste boli si le aduce noroc in relatiile amoroase.

Berbec

Pietrele aducatoare de noroc pentru Berbeci sunt Diamantul si Rubinul. Diamantul ii va ajuta pe Berbeci sa atraga situatii favorabile in viata lor iar Rubinul ii va ajuta sa se vindece mai rapid de rani si ii va pazi de rele.

Taur

Pentru Tauri, Turcoazul este piatra care le va aduce noroc in viata si success in dragoste. Safirul este si ea o piatra pretioasa pentru nativii din zodiac Taur, aceasta ferindu-i de invidie si vindecându-i de depresie.

Gemeni

Gemenii au 3 pietre norocoase acestea fiind Crisoprazul, Berilul si Agatul. Crisoprazul ii apara pe Gemeni de deochi si blesteme si ii ajuta sa nu fie inselati in afaceri. Berilul le adduce Gemenilor noroc in dragoste si mult optimism iar Agatul ii va ajuta sa se vindece rapid de problemele dentare sau de angina.

Rac

Piatra Lunii le adduce Racilor norocul in dragoste de care acesti nativi au nevoie. Smaraldul le va spori intuitia si ii va proteja de rele si de deochi. De asemenea, Perla este una dintre pietrele norocoase ale Racilor, fiind considerata o piatra care acestora le va prelungi viata.

Citeste tot articolul pe YVE.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri