Petre Roman, următorul invitat, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 26 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D!


Petre Roman, celebrul politician român, este invitatul de marți, 26 ianuarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D!

Fost prim-ministru al României, primul după perioada crucială prin care a trecut țara noastră, Revoluția din 1989, Petre Roman este pregătit să dea curs tirului de întrebări la care va fi supus de către Denise Rifai, marți, 26 ianuarie, într-o ediție memorabilă a emisiunii. Petre Roman este, cu siguranta, unul dintre cei mai reprezentativi lideri politici ai istoriei postdecembriste, iar viața tumultuoasă a acestuia stârnește în continuare interesul românilor.

„A fost tatăl dumneavoastră asasinat din ordinul lui Ceaușescu?”, „A fost lovitură de Stat sau Revoluție în `89?”, „Ați ajuns prim-ministru din întâmplare?”, „Cine nu v-a vrut președintele României?”, „Ați divorțat de

Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc?”, „Sunteți supărat de fiica dumneavoastră?”, „Aveți un copil din flori?”, acestea  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate celebrului om politic Petre Roman, de către Denise Rifai.

Nu pierdeti marți, 26 ianuarie, de la ora 22:30, o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l că invitat pe Petre Roman, la Kanal D.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Show-ul fenomen “Survivor România”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor. Faimoșii au ieșit învingători aseară, în jocul pentru recompensă

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Culiță Sterp, noi strategii în echipa Faimoșilor la Survivor România! Artistul o vrea afară pe Andreea Antonescu!

Șoc în lumea showbiz-ului internațional Emily Seebohm și David Lutteral s-au despărțit!

Cristina Demetrescu, horoscopul primăverii 2021! Când se sfârșește pandemia

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cât orez trebuie să pui, de fapt, la sarmale. Cantitatea ideală

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri