“Personajele erau în conflict, ba chiar personajul meu îi mai trăgea și o poșetă în cap. Are ținuta lui, înalt.” Cum l-a cunoscut Magda Catone pe Șerban Ionescu și ce trăsături a moștenit fiul lor?

“Personajele erau în conflict, ba chiar personajul meu îi mai trăgea și o poșetă în cap. Are ținuta lui, înalt.” Cum l-a cunoscut Magda Catone pe Șerban Ionescu și ce trăsături a moștenit fiul lor?
“Personajele erau în conflict, ba chiar personajul meu îi mai trăgea și o poșetă în cap. Are ținuta lui, înalt.” Cum l-a cunoscut Magda Catone pe Șerban Ionescu și ce trăsături a moștenit fiul lor?

Magda Catone a vorbit despre întâlnirea cu Șerban Ionescu și despre povestea de dragoste începută între cei doi.

Magda Catone este una dintre cele mai cunsocute și iubite actrițe din țară. Mereu pe scena teatrului și în lumina reflectoarelor, aceasta a vaut parte de o poveste de dragoste cu iz actoricesc.

“Devenise familiară întâlnirea cu Șerban.” Unde l-a cunoscut Magda Catone pe Șerban Ionescu

Citește și: „Abia după 15 ani am reușit să mă mut în casa asta. Simt o mare bucurie, e o realizare imensă!” Magda Catone, moment important din viața sa! Actrița s-a mutat în sfârșit în noua casă

Magda Catone
Magda Catone[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Magda Catone. "Atunci am decis să divorțez. Îl fac să se cutremure din temelie, asta am încercat să fac.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Magda Catone a povestit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, cum a început povestea de dragoste dintre ea și Șerban Ionescu, deși cei doi se cunoșteau de la repetiții, iar el era mereu prezent la toate scenele pe care le făcea.

Amândoi au împărțit aceeași pasiune pentru teatru și pentru roluri. Sentimentele s-au aprins la un rol unde personajele nu se înțelegeau deloc, ba chiar se certau. 

“Ne-am cunoscut undeva departe, pe malul Oltului, când o colegă a refuzat să joace un rol foarte mic, dar eu m-am bucurat. Era o noapte de filmare, aveam repetiții, iar Șerban venea la repetițiile noastre, la clasa lui Amza Pelea, unde și el a fost student.

El era mereu în zilele când aveam repetiții, cursuri, devenise familiară întâlnirea cu Șerban. La ocazia asta, la momentul ăsta al filmării, au fost niște lucruri care ne-au apropiat, deși personajele erau în conflict, ba chiar personajul meu îl apostrofa și îi mai trăgea și o poșetă în cap.”, a povestit Magda Catone.

“Are o dulceață și o căldură cu care seamănă.” Ce vede actrița din Șerban Ionescu atunci când îl privește pe fiul ei

Șerban Ionescu
Șerban Ionescu[Sursa foto: Cinemagia]

Magda Catone a fost întrebată și ce calități are fiul ei, dar și ce anume a luat de la tatăl său. Astfel, acestuia nu îi lipsește prezența scenică, construcția corpului, iar pe lângă ce a preluat fizic de la tatăl său, acesta își dorește să ducă și actoria mai departe. 

“În primul rând, are ținuta lui, zvelt, înalt, din combinația noastră, el are o dulceață și o căldură cu care seamănă în latura asta.

Este un bun prieten, onest. Încearcă să evolueze și să devină din masterand în actorie, cu pretenția de a face și niște filme.”, a mai spus Magda Catone.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“Eu sunt omul faptelor, pentru mine contează ce face un bărbat pentru mine, nu ce spune. Eu cred mult în iubire, cred în povești, eu cred în dragoste, iubesc, da!” Denise Rifai vede dragostea la superlativ

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies