“Personajele erau în conflict, ba chiar personajul meu îi mai trăgea și o poșetă în cap. Are ținuta lui, înalt.” Cum l-a cunoscut Magda Catone pe Șerban Ionescu și ce trăsături a moștenit fiul lor?

“Personajele erau în conflict, ba chiar personajul meu îi mai trăgea și o poșetă în cap. Are ținuta lui, înalt.” Cum l-a cunoscut Magda Catone pe Șerban Ionescu și ce trăsături a moștenit fiul lor?
“Personajele erau în conflict, ba chiar personajul meu îi mai trăgea și o poșetă în cap. Are ținuta lui, înalt.” Cum l-a cunoscut Magda Catone pe Șerban Ionescu și ce trăsături a moștenit fiul lor?

Magda Catone a vorbit despre întâlnirea cu Șerban Ionescu și despre povestea de dragoste începută între cei doi.

Magda Catone este una dintre cele mai cunsocute și iubite actrițe din țară. Mereu pe scena teatrului și în lumina reflectoarelor, aceasta a vaut parte de o poveste de dragoste cu iz actoricesc.

“Devenise familiară întâlnirea cu Șerban.” Unde l-a cunoscut Magda Catone pe Șerban Ionescu

Citește și: „Abia după 15 ani am reușit să mă mut în casa asta. Simt o mare bucurie, e o realizare imensă!” Magda Catone, moment important din viața sa! Actrița s-a mutat în sfârșit în noua casă

Magda Catone
Magda Catone[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Magda Catone. "Atunci am decis să divorțez. Îl fac să se cutremure din temelie, asta am încercat să fac.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Magda Catone a povestit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, cum a început povestea de dragoste dintre ea și Șerban Ionescu, deși cei doi se cunoșteau de la repetiții, iar el era mereu prezent la toate scenele pe care le făcea.

Amândoi au împărțit aceeași pasiune pentru teatru și pentru roluri. Sentimentele s-au aprins la un rol unde personajele nu se înțelegeau deloc, ba chiar se certau. 

“Ne-am cunoscut undeva departe, pe malul Oltului, când o colegă a refuzat să joace un rol foarte mic, dar eu m-am bucurat. Era o noapte de filmare, aveam repetiții, iar Șerban venea la repetițiile noastre, la clasa lui Amza Pelea, unde și el a fost student.

El era mereu în zilele când aveam repetiții, cursuri, devenise familiară întâlnirea cu Șerban. La ocazia asta, la momentul ăsta al filmării, au fost niște lucruri care ne-au apropiat, deși personajele erau în conflict, ba chiar personajul meu îl apostrofa și îi mai trăgea și o poșetă în cap.”, a povestit Magda Catone.

“Are o dulceață și o căldură cu care seamănă.” Ce vede actrița din Șerban Ionescu atunci când îl privește pe fiul ei

Șerban Ionescu
Șerban Ionescu[Sursa foto: Cinemagia]

Magda Catone a fost întrebată și ce calități are fiul ei, dar și ce anume a luat de la tatăl său. Astfel, acestuia nu îi lipsește prezența scenică, construcția corpului, iar pe lângă ce a preluat fizic de la tatăl său, acesta își dorește să ducă și actoria mai departe. 

“În primul rând, are ținuta lui, zvelt, înalt, din combinația noastră, el are o dulceață și o căldură cu care seamănă în latura asta.

Este un bun prieten, onest. Încearcă să evolueze și să devină din masterand în actorie, cu pretenția de a face și niște filme.”, a mai spus Magda Catone.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

“Eu sunt omul faptelor, pentru mine contează ce face un bărbat pentru mine, nu ce spune. Eu cred mult în iubire, cred în povești, eu cred în dragoste, iubesc, da!” Denise Rifai vede dragostea la superlativ

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Horoscop 23 mai 2024. Află ce zodie devine mai puternică decât ar fi crezut

Ileana Badiu, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies