Persoanele cu handicap vor primi bani de la stat! Când se va întâmpla asta?


Primăria Capitalei anunță că zilele acestea vor fi viraţi bani în conturile persoanelor cu handicap.


In articol:

Persoanele adulte cu handicap vor primi un stimulent financiar oferit de stat. Când se vor vira banii în conturile celor care au făcut cerere?

Persoanele cu handicap vor primi bani de la stat

„Informaţie la zi pentru plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap: azi au fost semnate ordinele de plată pentru virarea banilor către destinatari.

Posesorii de carduri BCR vor primi marţi banii pe card, iar cei care au carduri la alte bănci, miercuri”, a informat luni primarul general, pe paginile de socializare.

persoane cu handicap stimulent
persoanele cu dizabilități vor primi stimulent financiar[Sursa foto: PixaBay]

Pe data de 27 octombrie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti anunța că stimulentele financiare pentru persoanele cu dizabilități vor fi trimise mai târziu decât era anunțat, dar că totul va fi declarat de către DGASMB, atunci când vor avea fondurile necesare. 

Citeste si: Maurice Munteanu a dat de pământ cu Cristina Șișcanu! "Dacă tu mi-i arăți pe ăia care ți-au dat 700 Euro pe o postare de Instagram.."

Valoarea totală a banilor pe care îi vor primi persoanele cu handicap se ridică la 28.000.000 lei. 

Acum ceva timp, Nicușor Dan făcea declarații cu privire la politicienii care recurg la minciuni în campanii.

persoane cu handicap bani de la stat
persoanele cu dizabilități vor primi bani de la stat[Sursa foto: PixaBay]

„Este o campanie murdară, neasumată, exact ca în perioada comunistă, în care angajați publici, activi de partid vorbesc din om în om și transmit informații mincinoase, dublată de o campanie neasumată în online, unde se spun tot felul de minciuni. Nu am greșit când am spus că, din păcate, la 30 de ani după Revoluție această campanie este o luptă între comunism și anticomunism pentru că, din păcate, mijloacele sunt specifice anilor 90”, spunea Primarul General al Capitalei acum ceva timp.

Citeste si: Ce înseamnă când visezi șerpi. Ai motive de îngrijorare?

De asemenea, Nicușor Dan vorbea și despre ajutorul financiar pe care persoanele cu handicap îl primesc de la stat și spunea că aceștia vor continua să aibă parte de el.

„S-a răspândit în rândul persoanelor cu handicap ideea că după ce voi ajunge primar, am să elimin ajutorul pe care aceştia îl primesc de la stat. Cât de abject să fii, ca să faci o campanie mincinoasă, murdară, pe seama persoanelor cu handicap? Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare. Vreau ca acest ajutor de handicap să treacă în sarcina primăriilor de sector, dar dacă primăriile de sector, prin Consiliul Local, vor decide să nu preia acest ajutor, el va fi plătit în continuare de Primăria Capitalei”, promitea Nicușor Dan acum ceva vreme.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Dana Deac, diagnosticată de 5 ori cu cancer! Ce i-a spus doctorul?!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Viviana Sposub a pierdut o persoană dragă! Vedeta este în doliu!

Reacții neașteptate după alegerile din SUA. Cine a comentat pierderea lui Donald Trump?!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Inevitabil mă voi îngrăşa iar.” Răzvan Popescu a reușit să slăbească 45 de kilograme! Mesajul omului de radio, pentru oamenii care îl critică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri