Pepe și Raluca Pastramă au stabilit data divorțului! Nu mai există nicio șansă de împăcare!


Pepe și Raluca Pastramă nu au mai stat pe gânduri și au stabilit data divorțului.


In articol:

Pepe și Raluca Pastramă și-au spus „adio” definitiv după opt ani de căsnicie. În ultima perioadă, s-a speculat faptul că cei doi ar fi încercat să-și mai dea o șansă, însă aceste zvonuri s-au dovedit a fi false. Cei doi urmează să se prezinte în fața notarului peste două săptămâni, moment în care vor stabili cum își vor împărți bunurile.

Pepe și Raluca Pastramă au discutat câteva aspecte legate de împărțirea bunurilor și se pare că artistul va rămâne cu două mașini de lux, cu vila din Pipera, estimată la aproximativ 400.000. de euro, dar și cu afacerea pe care o deține în centrul capitalei.

Raluca va rămâne cu grădinița pe care a construit-o, care este estimată la 380.000 de euro, dar și cu multe alte bunuri și bijuterii, în valoare de 100.000

de euro.

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă se împacă?! Unde au fost surprinși cei doi?

Pepe: Au fost mici scandaluri…lucrurile sunt foarte clare acum”

pepe divorteaza

Pepe și Raluca Pastramă au clarificat în sfârșit lucrurile dintre ei. Artistul a mărturisit că au mai existat certuri, însă, în ultima perioadă lucrurile s-au calmat.

„Sunt niște schimbări majore în viața mea, dar trebuie să vedem partea plină a paharului.

Lucrurile sunt acum așa cum erau în primul filmuleț pe care eu l-am făcut ca să anunț divorțul. De atunci, au fost mici scandaluri, dar ne-am întors în punctul de unde am plecat eu acum două luni și jumătate.

Suntem bine.

Este o situație care va fi rezolvată amiabil. Nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față. Lucrurile sunt foarte clare acum”, a povestit Pepe.

Citeste si: Raluca Pastramă, primele declarații despre divorț: „Nu există decât doi vinovați”

Întrebat dacă mai ține legătura cu fosta soție, Pepe a recunoscut că vorbesc zilnic, mai ales că au două fetițe de care trebuie să se ocupe amândoi.  „Vorbim zilnic. Așa e normal să se poarte doi părinți. Vom fi alături la toate evenimentele fetelor, la școală, la aniversări”, a declarat Pepe.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă APIO

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

Ce nu se poate mânca cu mâna

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri