Pembe si Alev, întâlnire de gradul 0

Pembe si Alev, întâlnire de gradul 0
Pembe si Alev, întâlnire de gradul 0

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, haosul se dezlănțuie în familiile Arslan și Unal, odată cu aflarea veștii că Alev este însărcinată.

Nu doar Pembe este în stare de șoc, din cauză că amanta soțului său îi poartă acestuia  copilul în pântec, dar și întreaga familie Arslan condamnă comportamentul lui Alev. Kîvîlcîm nu este de acord cu situația provocată de Doga și Alev, iar Sonmez îi cere fiicei sale să renunțe la a da naștere copilului conceput cu Abdullah, un bărbat căsătorit dar care este și bunicul nepoatei sale.

Fatih este dispus să facă totul pentru a redresa situația dramatică provocată de Alev și Doga, chiar în ziua logodnei cu frumoasa Gorkem, însă părințîi tinerei îi interzic fiicei lor a mai lua legătura cu familia Unal. Pentru Nursema lucrurile devin dramatice atunci cand Umut îi va da o veste teribilă.

Omer se confruntă cu încăpățânarea fiului său de a continua relația pe care o are cu Azra, o femeie cu mult mai în vârstă decât Metehan, însă tânărul ignoră cu desăvârșire sfaturile tatălui său, provocând adevărate controverse în familia Unal.

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

O întâlnire incendiară se va produce atunci când Pembe și Alev ajung față în față…

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D. Începând de săptămâna aceasta, îndrăgita producție va putea fi urmărită în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

 

 

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Pembe descoperă secretul soțului său

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies