Pembe, razbunare cruntă la adresa lui Alev

Pembe, razbunare cruntă la adresa lui Alev
Pembe, razbunare cruntă la adresa lui Alev

Astăzi, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, situația lui Alev se complică, în legătură cu demersurile frumoasei femei de a deveni soția lui Abdullah.

Pembe nu renunță la răzbunare în ceea ce o privește pe Alev, cea pe care o consideră unica vinovată pentru căsnicia eșuată cu Abdullah. Alev va avea parte de momente dramatice atunci când află că urmează a fi încarcerată, din cauza unor plângeri grave formulate la adresa sa.

Doga este tot mai fermă în fața lui Pembe, după ce a reușit să se căsătorească din nou cu Fatih, fapt care îi asigură ”supremația” în față soacrei sale.

Doga este decisă să nu se mai lase umilită și rănită de niciun membru al familiei Unal.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Întâmplarea face ca Omer să cunoască o femeie foarte frumoasă, de care pare că se îndrăgostește, însă bărbatul nu bănuiește ce secrete ascunde aceasta…

Cine este persoana care uneltește cu Pembe pentru a provoca suferință frumoasei Alev și cum va reacționa Abdullah atunci când iubita sa se află într-o situație extrem de gravă, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Iubita lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia, construiește un imperiu în afaceri. Cu ce se ocupă atunci când nu este pe scenă

Cum ne sabotăm dragostea în relații. 7 motive pentru care majoritatea relațiilor eșuează

Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies