Pembe descoperă secretul soțului său

Pembe descoperă secretul soțului său
Pembe descoperă secretul soțului său

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții o vor regăsi pe Alev tot mai încrezătoare în relația sa cu Abdullah.

De când au închiriat o casă numai pentru ei, Abdullah și Alev petrec mult timp împreună și sunt tot mai fericiți. Alev este convinsă că dragostea lui Abdullah pentru ea va conduce către căsătorie și, cu pași mici, dar siguri, frumoasa femeie acaparează, aproape în totalitate, viața iubitului său.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Omer însă, care a dezaprobat de la început “implicarea” lui Alev în viața fratelui său, va avea parte de un șoc atunci când Alev îl avertizează că, foarte curând, ea va face parte din familia Unal.

Relația dintre Pembe și Gorkem se deteriorează de la o zi la alta dar frumoasa și apriga soție a lui Fatih reușește să întoarcă situațiile tensionate petrecute între ea și soacră sa, în favoarea ei.

Ce se va întâmpla atunci când Pembe află că soțul său a reluat relația cu Alev puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce să vizitezi în Istanbul. Descoperă bijuteria Turciei!

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesaj transmis de Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, celor care o critică: „Oamenii judecă fără să știe adevărul”

Ileana Sterp, întâmplare neplăcută cu fiica sa la creșă: „Carla i-a dat un pumn altei fetițe. În fiecare zi Carla ține să îmi spună că nu a mai lovit pe nimeni și eu sunt mândră de asta.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies