„Pe Dumnezeu îl găsești oriunde. Am simțit de fiecare dată asta.” Gina Pistol, despre relația ei cu divinitatea și momentele petrecute la biserică!

„Pe Dumnezeu îl găsești oriunde. Am simțit de fiecare dată asta.” Gina Pistol, despre relația ei cu divinitatea și momentele petrecute la biserică!
„Pe Dumnezeu îl găsești oriunde. Am simțit de fiecare dată asta.” Gina Pistol, despre relația ei cu divinitatea și momentele petrecute la biserică!

Gina Pistol a vorbit despre credință și despre relația pe care o are cu Dumnezeu.

Gina pistol și-a deschis sufletul și a vorbit și despre relația pe care o are ea cu divinitatea, dar și cât de importantă este credința pentru ea.

„Nu e bărbosul acela pe un norișor pufos, dar e cineva acolo.” Gina Pistol, despre momentele din copilărie petrecute la biserică

Citește și: „Relația cu părinții mei nu este cea mai frumoasă relație. S-a rupt legătura noastră emoțională.” Gina Pistol, despre relația cu părinții săi! Ce s-a întâmplat când vedeta avea doar 7 ani?

Gina Pistol
Gina Pistol[Sursa foto: Instagram-Gina Pistol]

Citește și: ,,S-au inflamat unii pe alții!” Irina Fodor a spus adevărul despre relația cu Gina Pistol. Cum se înțeleg, de fapt, cele două vedete?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gina pistol, îndrăgita prezentatoare TV, împarte cu urmăritorii săi momente din viață, dar și evenimente de tot felul.

A dezvăluit până acum numeroase secrete, iar rutina ei de ei de zi cu zi a devenit deja cunoscută de toată lumea, însă, în cadrul unui podcast realizat de Damian Drăghici, Gina Pistol a vorbit și despre legătura ei cu divinitatea, dar și cum erau momentele de la țară, atunci când era mică și mergea la biserică. A menționat că nu a trebuit să o învețe nimeni cum să se roage și că a simțit că de fiecare dată cineva este acolo pentru ea, chiar dacă această entitate nu poate fi văzută.

„Relația cu Dumnezeu o am de mică, fără să mă învețe nimeni ce trebuie să fac. La țară, mergeam și noi pe la biserică, pe la câte o înmormântare, mai primeam colivă, mai strângeam bani din urma mortului, o zic cu zâmbetul pe buze, dar așa se făcea la țară. Nu a trebuit să mă învețe nimeni asta. Ok, nu e bărbosul acela pe un norișor pufos, dar e cineva acolo, am simțit de fiecare dată asta.”,

a spus Gina Pistol.

„Sunt un om credincios. Pe Dumnezeu îl găsești oriunde.” Gina Pistol, despre momentele de recunoștință și cum să aleagă drumul corect

Gina Pistol
Gina Pistol[Sursa foto: Instagram-Gina Pistol]

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Gina Pistol a mai recunoscut, în cadrul aceluiași podcast, că este un om credincios și merge la biserică, dar în anumite momente din viață și în anumite locuri.  Legătura pe care o are cu anumiți preoți este bazată pe energie și simte uneori nevoia de un îndrumător mai înțelept, care să-i arate ce trebuie să fac în viață și care este drumul corect. Aceasta mai spus că pe Dumnezeu îl poate găsi oriunde nu doar la biserică, chiar și în momentele în care suntem singuri în natură sau în diverse locuri.

„Sunt un om credincios. Merg la biserică, dar atunci când simt eu și în anumite locuri, iar legătura pe care o am eu cu anumiți preoți nu pot să zic că o am cu oricine. E vorba de energie. Pe Dumnezeu îl găsești oriunde. Dar e nevoie și de un îndrumător mai înțelept. E ca un părinte bătrân care te îndrumă și îți dă un sfat.

Îți arată pe unde e drumul.”, a mai povestit aceasta.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

,,S-au inflamat unii pe alții!” Irina Fodor a spus adevărul despre relația cu Gina Pistol! Cum se înțeleg, de fapt, cele două vedete?

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies