„Pe Dumnezeu îl găsești oriunde. Am simțit de fiecare dată asta.” Gina Pistol, despre relația ei cu divinitatea și momentele petrecute la biserică!

„Pe Dumnezeu îl găsești oriunde. Am simțit de fiecare dată asta.” Gina Pistol, despre relația ei cu divinitatea și momentele petrecute la biserică!
„Pe Dumnezeu îl găsești oriunde. Am simțit de fiecare dată asta.” Gina Pistol, despre relația ei cu divinitatea și momentele petrecute la biserică!

Gina Pistol a vorbit despre credință și despre relația pe care o are cu Dumnezeu.

Gina pistol și-a deschis sufletul și a vorbit și despre relația pe care o are ea cu divinitatea, dar și cât de importantă este credința pentru ea.

„Nu e bărbosul acela pe un norișor pufos, dar e cineva acolo.” Gina Pistol, despre momentele din copilărie petrecute la biserică

Citește și: „Relația cu părinții mei nu este cea mai frumoasă relație. S-a rupt legătura noastră emoțională.” Gina Pistol, despre relația cu părinții săi! Ce s-a întâmplat când vedeta avea doar 7 ani?

Gina Pistol
Gina Pistol[Sursa foto: Instagram-Gina Pistol]

Citește și: ,,S-au inflamat unii pe alții!” Irina Fodor a spus adevărul despre relația cu Gina Pistol. Cum se înțeleg, de fapt, cele două vedete?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Gina pistol, îndrăgita prezentatoare TV, împarte cu urmăritorii săi momente din viață, dar și evenimente de tot felul.

A dezvăluit până acum numeroase secrete, iar rutina ei de ei de zi cu zi a devenit deja cunoscută de toată lumea, însă, în cadrul unui podcast realizat de Damian Drăghici, Gina Pistol a vorbit și despre legătura ei cu divinitatea, dar și cum erau momentele de la țară, atunci când era mică și mergea la biserică. A menționat că nu a trebuit să o învețe nimeni cum să se roage și că a simțit că de fiecare dată cineva este acolo pentru ea, chiar dacă această entitate nu poate fi văzută.

„Relația cu Dumnezeu o am de mică, fără să mă învețe nimeni ce trebuie să fac. La țară, mergeam și noi pe la biserică, pe la câte o înmormântare, mai primeam colivă, mai strângeam bani din urma mortului, o zic cu zâmbetul pe buze, dar așa se făcea la țară. Nu a trebuit să mă învețe nimeni asta. Ok, nu e bărbosul acela pe un norișor pufos, dar e cineva acolo, am simțit de fiecare dată asta.”,

a spus Gina Pistol.

„Sunt un om credincios. Pe Dumnezeu îl găsești oriunde.” Gina Pistol, despre momentele de recunoștință și cum să aleagă drumul corect

Gina Pistol
Gina Pistol[Sursa foto: Instagram-Gina Pistol]

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: "Te iubesc, îngerul meu". Mesajul cutremurător al mamei Ioanei Beatrice, tânăra ucisă de proprietarul magazinului în care muncea. Familia fetei se pregătește pentru procesul criminalului - stirilekanald.ro

Gina Pistol a mai recunoscut, în cadrul aceluiași podcast, că este un om credincios și merge la biserică, dar în anumite momente din viață și în anumite locuri.  Legătura pe care o are cu anumiți preoți este bazată pe energie și simte uneori nevoia de un îndrumător mai înțelept, care să-i arate ce trebuie să fac în viață și care este drumul corect. Aceasta mai spus că pe Dumnezeu îl poate găsi oriunde nu doar la biserică, chiar și în momentele în care suntem singuri în natură sau în diverse locuri.

„Sunt un om credincios. Merg la biserică, dar atunci când simt eu și în anumite locuri, iar legătura pe care o am eu cu anumiți preoți nu pot să zic că o am cu oricine. E vorba de energie. Pe Dumnezeu îl găsești oriunde. Dar e nevoie și de un îndrumător mai înțelept. E ca un părinte bătrân care te îndrumă și îți dă un sfat.

Îți arată pe unde e drumul.”, a mai povestit aceasta.



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

,,S-au inflamat unii pe alții!” Irina Fodor a spus adevărul despre relația cu Gina Pistol! Cum se înțeleg, de fapt, cele două vedete?

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Horoscopul chinezesc pentru ziua de marți, 22 mai 2024: Zodia care azi se simte anxioasă și nesigură pe ea

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies