Pe cine susține Alexandra Ungureanu la Bravo ai stil! Celebrities: „M-a spart fata asta!” EXCLUSIV

Pe cine susține Alexandra Ungureanu la Bravo ai stil! Celebrities „M-a spart fata asta!” EXCLUSIV
Pe cine susține Alexandra Ungureanu la Bravo ai stil! Celebrities: „M-a spart fata asta!” EXCLUSIV

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea sezonului anterior al show-ului „Bravo ai stil! Celebrities”, a vorbit despre concurentele din noul sezon.

Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai îndrăgite concurente „Bravo ai stil! Celebrities” și totodată câștigătoarea sezonului anterior, a fost prezentă la unul dintre cele mai importante evenimente de fashion ale toamnei, într-o ținută care a întors toate privirile.

Artista a vorbit despre noul sezon „Bravo ai stil! Celebrities”, mărturisind că există o concurentă care a uimit-o cu alegerile vestimentare. Mădălina Pamfile este favorita Alexandrei Ungureanu în acest sezon, ținutele sale fiind întru totul pe stilul fostei câștigătoare.

„Dintre fete, le știam cam pe jumătate, evident Anda, Nicoleta Nucă din zona muzicală și mai puțin pe cele din online, dar le-am studiat și m-a spart fata asta care chiar reușește să ia calificative foarte bune, Mădălina Pamfile. Îmi place foarte mult. Văd acolo rafinament, niște subtilități, are niște haine absolut geniale. Înainte să înceapă sezonul, credeam că o să mă regăsesc mai mult în Carmen Negoiță, dar ea vine cu propuneri destul de îndrăznețe și chiar din prima a început să iasă din zona ei.

Îmi place, e un sezon foarte frumos, fetele sunt superbe, dau și bine hainele alea, chiar dacă și-ar pune un sac pe ele sunt superbe, sunt foarte frumoase. Și am văzut că e un vibe cât de cât de pace până acum, care în mod sigur nu va rămâne așa, dar asta-i altă discuție”, ne-a spus Alexandra Ungureanu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pe cine susține Alexandra Ungureanu la Bravo ai stil! Celebrities „M-a spart fata asta!” EXCLUSIV

Citeste si: Dan Bittman i-a dat emotii uriase Alexandrei Ungureanu!

Alexandra Ungureanu: „Mădălina Pamfile mă sparge, îmi place foarte mult ce prezintă!”

Întrebată fiind cui ar acorda votul ei, dacă ar fi să aleagă una dintre concurentele „Bravo ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu a mărturisit că Mădălina Pamfile ar fi alegerea ei, atât pentru haine, cât și pentru felul în care aceasta le poartă.

„Având în vedere că pentru mine, „Bravo ai stil” a fost în primul rând un concurs despre stil, asta însemnând și atitudine, felul în care porți hainele, evident și discursul. Deocamdată, pe discurs, nu pot să zic că m-am identificat cu stilul niciuneia, e loc să le descoperim. Dar strict pentru haine, dar și pentru felul în care le poartă, Mădălina Pamfile mă sparge, îmi place foarte mult ce prezintă.

Și sper să evolueze ca discurs, să se deschidă mai mult, să vedem mai multe fațete ale ei dincolo de partea cu familia”, ne-a mărturisit Alexandra Ungureanu.

Citeste si: Andreea Tonciu i-a cerut scuze lui Maurice Munteanu: „Îmi dau seama că am făcut o mare greșeală”Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cuptorul tău ca nou! Două soluții simple și naturale pentru a scăpa de murdărie și grăsime

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Irina Loghin, mărturisiri neștiute despre Ion Dolănescu! Ce scrisori primea artista de la regretatul interpret de muzică populară? „Mi-a scris de la Dâmbovița.”

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies