Patrick, vot către Roberta în Gala de eliminare. Care este motivul pentru care a luat această decizie? „Nu mă așteptam la alt cuvânt din gura lui.”

Patrick, vot către Roberta în Gala de eliminare. Care este motivul pentru care a luat această decizie? „Nu mă așteptam la alt cuvânt din gura lui.”
Patrick, vot către Roberta în Gala de eliminare. Care este motivul pentru care a luat această decizie? „Nu mă așteptam la alt cuvânt din gura lui.”

Votul lui Patrick spre eliminare a mers către Roberta. Iată motivul acestuia.

Gală tensionată în Casa Iubirii, de altfel ca de fiecare dată atunci când concurenții trebuie să părăsească emisiunea. În momentul în care băieții au trebuit să voteze o fată, Patrick a ales săo  voteze pe Roberta pentru eliminare, motivând că dacă ar nominaliza-o pe Julia, ar îngreuna salvarea lui Robi, având și acesta mai multe voturi spre a părăsi emisiunea. Patrick a mai ținut să menționeze că chiar și așa, dacă ar fi mers pe strategii, Julia nu ar fi meritat votul lui.

Patrick: Votul meu merge către Roberta.

Roberta: Știam.

Patrick: Am schimbat gândul pe care îl aveam, deoarece văzând că fetele îl votează pe Robi, nominalizând-o pe Julia, fiind o concurentă puternică, i-aș îngreuna salvarea lui Robi, ca să zic așa. Și separat de asta, nici Julia nu merită votul meu.

În această Gală am avut un schimb de replici cu Roberta care nu mi-a plăcut.

Ce spune Roberta despre votul lui Patrick

Citește și: Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Robi și Sebastian
Robi și Sebastian[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Tensiunile dintre fete cresc în Casa Iubirii! Roberta, la cuțite cu Virginia, Rebecca și Julia. Ce spune Robi despre această situație: „Poate și ea să își pună niște semne de întrebare.”

Roberta spune că se aștepta ca Patrick să o voteze și nici nu se gândea că va auzi alt cuvânt din gura lui. Tânăra a mai ținut să spună că în ultimul timp acesta are o ciudă pe ea și tot își  schimbă mereu părerile, așa cum a făcut și în cazul Rebeccăi cu ea, deși

a zis la început că ea tipologia de fată cu care nu ar putea să stea.

Roberta: Știam oricum că o să mă voteze pe mine. Nu mă așteptam la alt cuvânt din gura lui. Eram sigură că o să fie Roberta pentru că în ultimul timp are așa o ciudă pe mine și vrea să mi le arunce, plus că, mai nou, el vrea să o cunoască pe Rebecca care la început a zis că „Eu cunosc tipologia ei de fată, nu aș putea niciodată, nu îmi place, are o atitudine și

nu.”

Patrick: Păi ulterior, văzând atitudinea ta, crede-mă că cu Rebecca...

Rebecca:   M-am uitat la episodul acela și dintre noi două, a zis că eu i-am părut mai interesantă.

Roberta:   Și apoi și-a schimbat părerea.

Rebecca, Julia și Roberta
Rebecca, Julia și Roberta[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Tensiunile dintre fete cresc în Casa Iubirii! Roberta, la cuțite cu Virginia, Rebecca și Julia. Ce spune Robi despre această situație: „Poate și ea să își pună niște semne de întrebare.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies