”Păstrați-vă feminitatea!” Jador, plin de nervi după un concert. Ce i-a cerut o fană să facă la eveniment


Jador le-a destăinuit susținătorilor din mediul online prin ce a trecut la un eveniment unde a fost invitat să cânte.


In articol:

Jador se află printre cei mai apreciați și ascultați maneliști de la noi din țară, iar atunci când vine vorba despre evenimente, artistul este în topul preferințelor românilor. Totodată, tânărul este extrem de activ pe platformele de socializare, fiind locul în care obișnuiește să păstreze constant legătura cu admiratorii, ținându-i la curent cu aproape tot ceea ce se petrece în viața sa, împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Citește și: “Să nu creadă cineva că mă dau mare.” Jador, primele fotografii cu mașina de lux pe care a cumpărat-o! Manelistul a vrut să își împartă fericirea cu fanii

Jador, plin de nervi după un concert

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu mai pot.” Jador, probleme de sănătate. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare

Recent, Jador a ținut să le povestească fanilor o întâmplare de la un eveniment care s-a petrecut cu puțin timp în urmă, atunci când o fană i-a cerut cântărețului să se urce pe masă, nu doar

pentru a cânta, ci și pentru a dansa. Așadar, tânărul le-a explicat susținătorilor faptul că locul lui este pe scenă, acolo unde trebuie să fie întotdeauna pentru a încânta publicul, indiferent de eveniment.

„Salutare tuturor! Cu respect către toți oamenii care vin la evenimentele noastre. Din păcate, acest gen de muzică presupune și niște gen de riscuri la care te expui: oameni de calitate și oameni de mai puțină calitate. 

De aceea aș vrea să am o rugăminte către toate femeile care sunt mai masculine decât ar fi trebuit. Aseară m-a rugat o doamnă să mă duc să-i cânt. Eu nu mă duc să cânt la mese, eu cânt pe scenă.  Scena îmi place, iubesc scena, de asta m-am născut, să fiu pe scenă. Și la un moment dat, încerca să mă pună pe mine să…. și i-am zis: Doamnă, nu am nici fund, nici sâni. Ba chiar am făcut și puțină burtică, ba chiar am și păr pe piept.Nu cred că i-ar face plăcere să mă vadă pe masă dansând ca o dansatoare, frumos. Eu sunt cântăreț și să se înțeleagă lucrul acesta.”, a spus Jador într-un clip video pe care l-a publicat pe contul său de TikTok. 

Citește și: „Niciodată nu va putea o femeie să îmi îndeplinească fericirea.” Jador, despre noua lui iubită

Jador, plin de nervi după un concert

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am nevoie de ceva mai mare.” Jador, cadou de sute de mii de euro. Ce și-a achiziționat artistul

Jador, declarații despre cerințele pe care le-a primit la evenimente

Totodată, Jador a mai discutat și despre persoanele de la evenimente care îl roagă să meargă la masa lor, special pentru a le cânta. Artistul a menționat că nu poate face acest lucru, deoarece acesta trebuie să cânte pentru toți oamenii de la eveniment, mai ales că nu face asta pentru bani, ci din pură plăcere.

„Eu vreau să cânt, toată lumea să înțeleagă că nu pot să cânt doar pentru o singură persoană. Trebuie să cânt pentru toți oamenii care sunt în încăperea respectivă. Banii nu au fost niciodată o prioritate pentru mine, dar nu fac din asta un caz și nu aș face niște lucruri care să îmi jignească masculinitatea.  Înainte de a fi cântăreț, sunt bărbat și om al lui Dumnezeu. Deci, doamnelor nu mai dați cu sticla în masă și ziceți: „Treci aici și cântă!”, că suntem bărbați. Noi suntem bărbați, păstrați-vă feminitatea”, a mai adăugat Jador pe TikTok.


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu mai pot.” Jador, probleme de sănătate. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

“Să nu creadă cineva că mă dau mare.” Jador, primele fotografii cu mașina de lux pe care a cumpărat-o! Manelistul a vrut să își împartă fericirea cu fanii

„Niciodată nu va putea o femeie să îmi îndeplinească fericirea.” Jador, despre noua lui iubită

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum faci tunsoarea potrivită în funcție de forma feței
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri