Părinții Andreei Tonciu au probleme conjugale! Tatăl vedetei și-a înșelat soția cu menajera: „Mi-a distrus familia”

Părinții Andreei Tonciu divorțează!
Părinții Andreei Tonciu divorțează!

Andreea Tonciu a mărturisit că părinții ei sunt pe cale să divorțeze! Tatăl fostei consurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a înșelat-o pe mama acesteia cu menajera.

Andreea Tonciu traversează o perioadă extrem de dificilă. Părinții ei au decis să divorțeze după mulți ani de relație, subiect despre care a vorbit cu lacrimi în ochi, fiind în mod evident extrem de afectată. Se pare că tatăl ei a fost cel care a călcat strâmb, dar acum este „prea târziu”, după cum spune frumoasa brunetă.

Citeste si: „Sunt dărâmată psihic”. Andreea Tonciu, momente grele după ce a aflat că părinții divorțează

Părinții Andreei Tonciu divorțează!
Părinții Andreei Tonciu divorțează![Sursa foto: Facebook]

Andreea Tonciu, despre problemele conjugale pe care le au părinții ei

Vedeta a povestit, în cadrul unei emisiuni, că tatăl ei a avut o aventură cu menajera, o femeie de 34 de ani căsătorită și cu doi copii. Se pare că cei doi aveau o relație de mai mult timp, dar s-a aflat abia în această primăvară, veste care a venit ca un șoc pentru toată lumea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu”, a spus Andreea Tonciu, în emisiunea „La Măruță”.

Citeste si: Cine este ANDREEA TONCIU. "Cred că a meritat să fac operația asta. Nu mă interesează ce o să comenteze oamenii răi"

Părinții Andreei Tonciu divorțează!
Părinții Andreei Tonciu divorțează![Sursa foto: Facebook]

Andreea Tonciu a discutat cu soțul menajerei

Fosta concurentă de la „ Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit că la scurt timp după ce a aflat de aventura celor doi, ar fi discutat atât cu femeia, cât și cu soțul ei, aflat la acea vreme la muncă în străinătate.

Bruneta a mai spus și că a rugat-o pe femeie să renunțe la relația cu tatăl ei, însă nu a fost ascultată.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

„Am vorbit cu ea (n.red. – menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei.

Mai departe ei știu ce e la ei în familie”, a mai spus bruneta.

Pe de cealaltă parte, mama frumoasei brunete ar fi auzit, din întâmplare, o discuție telefonică între soțul ei și femeia care le făcea curat în casă.

„Am ajutat-o foarte mult. Îi dădeam tot ce nu mai purtam eu și sora mea. Mă comportam cu ea ca și cum ar face parte din casa mea”, a mai spus Andreea Tonciu, în emisiunea TV precizată.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ramona Olaru este din nou singură? Cum s-a dat de gol prezentatoarea TV: „Fostul nu te-a apreciat”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Xonia dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de iubitul milionar: „Nu distanța a fost de vină”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies