Păpușa umană Ken a devenit FEMEIE, după zeci de operații estetice! Cum arată acum


Rodrigo Alvez vrea să fie femeie.

După ce a cheltuit sute de mii de dolari pentru a deveni bărbatul perfect, cel supranumit „păpușa umană”, a luat o decizie șocantă.

Rodrigo Alves a încercat ani întregi să atingp perfecțiunea și a cheltuit o sumă considerabilă pentru a fi considerat bărbatul perfect. După ce a moștenit o avere considerabilă, Rodrigo a început să apeleze la intervenții estetice și a fost la un pas de a-și pierde nasul din cauza unor complicații.

Acum, tânărul în vârstă de 36 de ani originar din Brazilia vrea să devină femeie și le-a spus tuturor că, de fapt, se consideră femeie.

A recunoscut că de-a lungul anilor și-a injectat în corp hormoni pentru creșterea sânilor, fiindcă și-a dorit dintotdeauna să fie femeie.

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simțit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârșit, lumii că sunt femeie”, a dezvăluit Rodrigo Alves pentru Sunday People.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Îmbrăcat în rochii de seară de culori țipătoare, cu pantofi cu toc și cu extensii de păr blond, modelul brazilian și-a uimit fanii de pe rețelele sociale cu noul look.

Rodrigo Alves

„Azi, pe 5 ianuarie 2020, m-am născut din nou. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest proces de tranziție”, a scris Alves pe Instagram.

Rodrigo Alves

„Sunt femeie și am avut mereu o gândire feminină. Acum corpul meu este una cu creierul meu”, a dezvăluit Rodrigo Alves, care și-a șters vechiul cont de socializare pentru a crea unul nou. În numai câteva ore, acesta a strâns peste 800000 de urmăritori, dornici să îl descopere pe Roddy, așa cum îi place să i se spună acum, în haine de femeie.

Rodrigo, întâlnire cu Loredana Chivu

Rodrigo Alves și Loredana Chivu

În urmă cu câțiva ani, Rodrigo a venit în România, unde a fost profund impresionat de Loredana Chivu. Cei doi au ieșit în oraș, după ce brazilianul i-a pipăit fundul fostei asistente TV.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri