Pana si cosmarurile femeilor sunt diferite de ale barbatilor! Afla ce vise urate au, frecvent, reprezentantele sexului frumos


Cercetatorii sustin ca femeile si barbatii sunt diferiti si cand vine vorba despre vise urate.

Barbatii si femeile sunt foarte deosebiti si cand vine vorba de vise sau temeri ascunse. Cercetatorii canadieni au aflat cat de variate sunt cosmarurile, in functie de genul persoanelor care sufera de aceasta tulburare de somn.

Psihologii de la Universitatea din Montreal au analizat aproximativ 10.000 de vise, dintre care 253 de cosmaruri si 431 de vise urate. Conform cercetatorilor, cosmarurile sunt visele din care oamenii se trezesc in toiul noptii, iar visele urate sunt cele care au un impact emotional mai slab, desi neplacut. In urma acestei cercetari, analizand relatarile subiectilor despre visele avute, psihologii au inteles ca sentimentul dominant intr-un cosmar nu este frica, ci tristetea, confuzia, dezgustul.

Rezultatul cercetarii a fost publicat de Daily Mail, care a scris ca s-a ajuns la concluzia ca pana si cosmarurile femeilor sunt diferite de cele ale barbatilor. Astfel, de cele mai multe ori, femeile au avut cosmaruri legate de violenta fizica, scandaluri, rapiri sau infidelitate.

In schimb, visele urate ale barbatilor au ca tema scene de razboi, cutremure, incendii sau atacuri ale insectelor sau animale.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri