Celebra sportivă a fost agresată în adolescență și a vrut să se sinucidă! „ Eram moartă”


Celebra Sportivă Paige VanZant a mărturisit că a fost agresată sexual în adolescență, iar trauma a fost atât de mare, încât a vrut să se sinucidă.


In articol:

Paige VanZant o sportivă extrem de faimoasă a trăit o adevărată dramă, care a adus-o în pragul depresiei, determinând-o să își dorească să se sinucidă. Luptătoare în UFC și participantă în show-urile „Dansând printre stele” și „Chopped”, concurs de gătit pe care l-a și câștigat, Paige VanZant a mărturisit că la doar 14 ani a trăit o experiență de-a dreptul traumatizantă.

Citeste si: Lora, mărturisiri cutremurătoare despre relația sa: „Am urlat în pernă și m-am ascuns în baie”

paige-vanzant-agresata-a-vrut-sa-se-sinucida

Sportiva a dezvăluit că la doar 14 ani a fost agresată sexual de un grup mai mare de oameni. Mai mult decât atât, celebra sportivă a dezvăluit că, în liceu, din cauza pasiunii sale pentru artele marțiale, foarte multe persoane o luau la rost și o abuzau verbal, atribuindu-i porecle extrem de dure și răutăcioase.

paige-vanzant-agresata-a-vrut-sa-se-sinucida

Paige VanZant a fost agresată în adolescență și a vrut să se sinucidă

După ce și-a lansat autobiografia, în anul 2018, Paige VanZant și-a făcut curaj să discute despre acest eveniment nefericit din trecutul său. Despre abuzul în grup a povestit că a fost o experiență marcantă, iar sentimentele resimțite erau intense și, cu toate acestea, sportiva se simțea moartă la nivel spiritual.

Citeste si: O femeie a fost bătută crunt de soț, iar procurorul a respins cererea de ordin de restricție

paige-vanzant-agresata-a-vrut-sa-se-sinucida

„M-au împins din stânga în dreapta, mi-au schimbat poziţia corpului. Nu m-am putut împotrivi, membrele îmi erau împietrite, în creier simţeam ca o ceaţă groasă. Eram trează şi conştientă de ce se întâmplă, dar pe interior eram moartă. Nu puteam face nimic pentru a opri ce mi se întâmpla. Nu am mai avut voce şi singura posibilitate a fost de a mă supune şi de a mă ruga să se termine mai repede.

Am vrut să mă sinucid, nu vedeam altă cale de scăpare. Nici măcar nu aveam cui să-i spun,” a declarat sportiva Paige VanZant.

Citeste si: Roxen a fost bătută de iubit! „Am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită!”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri