“Păi, se poate?!” Iulia Albu are un animal nou de companie


Iulia Albu, cunoscută pentru aparițiile controversate cu animalele de companie pe care le-a avut până acum, a decis să își cumpere unul nou. Este vorba despre o pisică, dintr-o rasă destul de rară.


In articol:

Iulia Albu se numără, fără doar și poate, printre cei mai cunoscuți critici de modă de la noi din țară. Vedeta și-a surprins admiratorii de-a lungul timpului cu diverse apariții excentrice sau nemaivăzute până atunci. În prezent, Iulia a hotărât să nu își mai cumpere o găină ca animal de companie, ci o pisică din rasa Cornish Rex.

„Tadaaaa! Doamnelor și domnilor, meet Jo Belle! Jobel îl cheamă, de fapt … cel mai iubitor, «torcăcios» și somnoros Cornish Rex din galaxie. Mi-a promis că la următorul shooting va sta și el treaz bine că sunt eu gătită toată! Păi, se poate ?!”, a fost mesajul transmis de Iulia Albu, pe rețelele de socializare.

Citește și: ”Am fost la pat toți trei.” Iulia Albu, momente groznice de sărbători. Vedeta nu se aștepta la o astfel de experiență

Iulia Albu are un animal nou de companie, după ce a renunțat la găină

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Am renunțat” Iulia Albu, primele declarații după ce a ajuns pe mâna medicilor

După ce Iulia Albu le-a prezentat admiratorilor săi noul animal de companie, comentariile internauților nu au ezitat să apară.

„Te admir că iubești pisicile. Dar fără intenția de a jigni frumoasa ta pisică, dacă îți luai una de rasă comună sigur era mai frumoasă! Bașca nu te costa nimic, făceai un bine și clar era mai sănătoasă”, „S-a ajuns până la urmă și la împerecherea liliacului cu felina.

Iată ce rezultat spectaculos”, „E splendid cu urechile alea clăpăuge”, au fost câteva dintre comentariile lor.

Înfățișarea pisicilor din rasa Cornish Rex este una destul de musculoasă, cu o formă suplă. Felinele au capul oval alungit, craniul plat și urechi mari, alungite în sus. Totodată, ele au blana ondulată, fină și moale la atingere. Este bine cunoscut faptul că rasa de pisici Cornish Rex are un miros specific, pe care unii proprietari îl descriu ca fiind ușor asemănător cu mirosul de brânză, potrivit site-urilor despre rasa respectivă de pisici.

Citește și: „E un pas firesc într-o relație care funcționează.” Mihai Albu, despre căsătoria cu actuala sa parteneră

Iulia Albu are un animal nou de companie, după ce a renunțat la găină

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este iubita lui Mihai Albu. “Are o minte bine direcționată și bine pusă… în drumul meu!”

Ce s-a întâmplat cu găina Iuliei Albu

Iulia Albu a mai avut în trecut câteva animale de companie, mai exact, doi cocoși și o găină. Însă, din nefericire, păsările sale au murit și ulterior au fost incinerate. În anul 2022, când a fost invitată în cadrul unei emisiuni de umor, Iulia Albu a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat cu animalele ei de companie.

„Am avut 2 cocoși și o găină, «Luța Chioara». Toate aceste animale au fost conduse pe ultimul drum cu demnitate. Le-am incinerat. Și nu prin rotisare!” , a declarat Iulia Albu, în urmă cu ceva timp.

Iulia Albu obișnuia, de-a lungul timpului, să își ia găina cu ea la toate emisiunile și evenimentele mondene la care era invitată. Cu toate astea, multe persoane au considerat că păsările vedetei sunt chinuite, însă criticul de modă a negat toate aceste speculații.

„Nu m-am gândit la asta. Oare puii din galantare ce părere au despre acest subiect? Nu este nimic greșit în a nu înțelege. Este profund greșit însă să blamezi argumentându-ți propria incapacitate”, a spus Iulia Albu.

Citește și: „Să fie cât mai fericiți împreună!”. Reacția Iuliei Albu, după ce a aflat că Mihai Albu are o nouă relație

Iulia Albu are un animal nou de companie, după ce a renunțat la găină

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

“Am renunțat” Iulia Albu, primele declarații după ce a ajuns pe mâna medicilor

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

„E un pas firesc într-o relație care funcționează.” Mihai Albu, despre căsătoria cu actuala sa parteneră

„Să fie cât mai fericiți împreună!”. Reacția Iuliei Albu, după ce a aflat că Mihai Albu are o nouă relație

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri