Öykü Gürman, “Asiye”, din serialul “Lacrimi la Marea Neagră”, o artistă completă


Öykü Gürman, simpatica Asiye Kaleli, din serialul “Lacrimi la Marea Neagră”, difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D, este o artistă completă.

Actriţa Öykü Gürman, în vârstă de 37 de ani, are un trecut bogat, atât în actorie dar şi în muzică. Dacă în actorie, talentata Öykü Gürman și-a făcut debutul în anul 2004, odată cu serialul de televiziune “Türkü filmi”, iată că în muzică ea și-a manifestat pasiunea de la o vârstă fragedă, încă din școala primară.

Öykü a participat la numeroase concerte școlare, interpretând atât la vioară dar și ca solist, a absolvit Liceul de Arte Plastice “Pera” și a luat lecții de vioară de la renumitul muzician turc Cihat Așkın.

A absolvit Conservatorul de Stat din Turcia, din cadrul Universității Tehnice din Istanbul și, în paralel, și-a continuat educația muzicală pentru vioară și canto.

Öykü a interpretat, că solistă, în diferite ansambluri flamenco și orchestră, iar în anul 2007, ea și fratele ei geamăn, Berk Gürman, au înființat trupa „Öykü și Berk”. Albumul de debut, “Kısmet”, și ulterior “İki Arada”, de flamenco, interpretate de cei doi frați au atras rapid aprecierea publicului de gen din întreaga lume.Öykü Gürman este și în prezent o cântăreața foarte apreciată, atât în țară cât și peste hotare; cântăreața de muzică pop, flamenco și muzică populară turcă, genuri pe care le interpretează cu succes, ea a primit, în repetate rânduri, aprecierea publicului și a specialiștilor de gen.

Öykü Gürman a fost căsătorită cu cântărețul Yavuz Bingöl, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Fatih İçmeler. Deși filmările pentru serial îi ocupă cea mai mare parte a timpului, Fatih İçmeler nu ratează nicio ocazie pentru a fi alături de iubita lui. El o vizitează deseori pe platourile de filmare ale serialului “Lacrimi la Marea Neagră”, în Trabzon.

Sursa: http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/oyku-gurman-kimdir-40075683

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost eliminat de la Survivor România pe 20 iunie 2021. Află beneficiile consumului de fructe de mare

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

CITEȘTE: Cine este Viviana Sposub. Biografie: data nașterii, iubit, carieră

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă nasul. Semn bun sau rău?

AFLĂ: De ce se tem pisicile de castraveți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

// Mesaje de LA MULȚI ANI! // pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri