,,Oricât de greu mi-ar fi în viață mă ridic.” Ana Morodan, despre afecțiunea cu care se confruntă în viața de zi cu zi

Ana Morodan, despre afecțiunea cu care se confruntă în viața de zi cu zi

Ana Morodan este o prezență foarte plăcută și reușește să aducă oamenilor un zâmbet pe față în orice circumstanță s-ar afla. Este o persoană dezinvoltă și îi place să fie înconjurată de oameni.

Cu toate acestea, viața vedetei nu este perfectă, deoarece are anumite tulburări, care în viața de zi cu zi nu îi dau pace.

Citeste si: Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

Ana Morodan, despre afecțiunea cu care se confruntă

Ana Morodan se confruntă cu agorafobia, o afecțiune care face parte din categoia tulburărilor de anxietate. Oamenii care suferă de această afecțiune se pot confruntă cu atacuri de panică, în momentele în care sunt în spații foarte aglomerate sau deschise.

Cu toate acestea, Ana Morodan a ales să meargă în zona Pieței Victoria, în urmă cu câteva zile, iar străzile erau de-a dreptul pline, deoarece oamenii au venit în număr foarte mare la Festivalul Spotlight.

Jocurile de lumini de-a dreptul deosebite au fost cele care au determinat-o să își învingă teamă și să meargă printre mulțimea de oameni care se bucura de o atmosferă frumoasă, chiar dacă, într-o situație normală, vedetei i-ar fi fost teamă să ajungă în asemenea situații.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Ana Morodan, despre afecțiunea cu care se confruntă în viața de zi cu zi

Ana Morodan, despre afecțiunea cu care se confruntă în viața de zi cu zi

[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Ana Morodan

Citeste si: Ana Morodan și Killa Fonic au trăit o frumoasă poveste de iubire: „M-a cerut în căsătorie”

Vedeta a scris, pe rețelele de socializare, că este prima data pe Calea Victoriei când este închisă și e așa prodibendadă. Era foarte multă lume, iar Ana Morodan simțea că o ia agorafobia.

„Asta e prima mea dată pe Calea Victoriei când este închisă și e așa prodibendadă. Enorm de multă lume. Enooorm. Mă ia agorafobia... dar e și Festivalul Spotlight și foarte multe clădiri sunt cu maping pe ele, supercolorat și super fain..... Mamă, ce multă lumeee!”, a transmis Ana Morodan, pe InstaStory.

În urmă cu mai mult timp, vedeta s-a confruntat cu anxietate, burnout și gânduri sinucigașe, dar din fericire, a reușit să depășească această perioadă.

Ea a spus că oricât de greu i-ar fi în viață se ridică în genunchi, apoi în picioare și nu se lasă.

Citește și: ''Nu mai e de trăit în România'' Oana Roman, revoltată din cauza prețurilor foarte mari din țara noastră. Vedete a dezvăluit câți bani câștigă, de fapt, în fiecare lună- kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

„Oricât de greu mi-ar fi în viață mă ridic în genunchi, apoi în picioare și nu mă las. Am început să mă redescopăr, să am mai multă grijă de mine, să fac terapie cu un psiho-terapeut care mă ajută enorm, să merg la yoga și să fac tot felul de activități care îmi fac bine și mă bucură” ,a declarat Ana Morodan.

Ana Morodan, despre afecțiunea cu care se confruntă în viața de zi cu zi

Ana Morodan, despre afecțiunea cu care se confruntă în viața de zi cu zi

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Pielea mea este mai sensibilă”. Ana Morodan, primele imagini după operația de micșorare a bustului

 Citește și:

Accesorizare de toamnă. Cum să iți completezi stilul cu cele 9 tendințe must-have

Cine este What's Up. „Pe vremea aceea ascultai CD-uri și la 14 ani, așa cum știam eu engleză am luat CD-ul și mi-am scris numele”

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Situație neașteptată pentru Kenan. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies