Obligativitatea purtării măștilor pe stradă s-a votat! Cetățenii din Washington sunt obligați să respecte noua lege


Obligativitatea purtării măștilor pe stradă s-a votat! Locuitorii statului Washington DC trebuie să respecte noua lege și să poarte masca de protecție și în aer liber.


In articol:

Obligativitatea purtării măștilor pe stradă s-a votat! Primarul statului Washington DC din Statele Unite ale Americii, Muriel Bowser, a dezvăluit că staff-ul din conducerea sa este pregătit să adopte măsuri mai aspre, pentru a combate noul coronavirus. Astfel, purtarea măștii în aer liber, în Washington DC, devine obligatorie!

Citeste si: Un medic a făcut anunțul! ”Vom muri pe capete!”

„Oamenii trebuie să poarte mască atunci când îşi părăsesc locuinţa, dacă este probabil să intre în contact cu cineva mai mult de un scurt moment,” a precizat Muriel Bowser, primarul Capitalei Americane.

Obligativitatea purtării măștilor pe stradă s-a votat! În Washington DC, măștile se poartă și în aer liber

Pe lângă măsura enunțată anterior, edilul a realizat și un slogan, pentru a promova purtarea măștilor pe stradă, în aer liber: „E simplu: când pleci de acasă, trebuie să porți mască.” De asemenea, Muriel Bowser a explicat că această măsură a fost adoptată pentru a încerca oprirea răspândirii noului virus, în contextul în care distanțarea socială nu poate fi păstrată mereu.

obligativitatea-purtarii-mastilor

Citeste si: Bucureștiul, depășit de două județe în topul îmbolnăvirilor cu coronavirus. Care e cel mai "sigur" loc din România

“Trebuie să purtaţi mască pentru că nu ştiţi dacă veţi putea păstra distanţarea fizică,” a mai adăugat primarul statului Washington DC. Totodată, există și câteva categorii de persoane care nu vor purta măști în aer liber, printre acestea aflându-se și sportivii care desfășoară diverse activități fizice singuri, aflați la o distanță sigură față de alte persoane.

Până acum, Statele Unite ale Americii ocupă primul loc, atunci când vine vorba despre numărul de persoane îmbolnăvite cu noul coronavirus. Mai mult de patru milioane de cazuri au fost anunțate în SUA de la începutul pandemiei, iar numărul deceselor a ajuns la aproape o sută cincizeci de mii de persoane.

Citeste si: Veşti proaste pentru români! După creşterea alarmantă a numărului de cazuri de Covid-19, se schimbă legea!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri