Oana Roman- vorbe DURE la adresa Irinei Rimes. „Efectiv nu o duce capul...”


Oana Roman i-a adresat Irinei Rimes vorbe dure, după ce a aflat că a fost aleasă Ambasadorul Zilei Brâncuși.


In articol:

Mult iubita solistă Irina Rimes a fost desemnată ambasadoarea Zilei Naționale Constantin Brâncuși, însă Oana Roman nu a fost de acord cu această decizie. Fiica fostului premier nu s-a abținut din a-și manifesta disprețul față de situație pe conturile de socializare și a criticat-o dur pe Irina Rimes.

Oana Roman a susținut clar și răspicat că Irina Rimes nu este deloc potrivită pentru acest rol, fiind, în accepțiunea sa, incultă.

Oana Roman- vorbe DURE la adresa Irinei Rimes. „Nu o duce capul...”
Oana Roman- vorbe DURE la adresa Irinei Rimes. „Nu o duce capul...”

Citeste si: Oana Roman, mai slabă ca niciodată! „Rezultat obținut cu tratamente corporale”

Oana Roman- comentarii TRANȘANTE pe Facebook la adresa Irinei Rimes

Nu sunt puținele vedete care au condamnat alegerea Irinei Rimes ca Ambasador al Zilei Naționale Constantin Brâncuși, însă Oana Roman, fiica fostului premier Petre roman, a intervenit în cadrul unei postări de pe Facebook, unde solista era dur criticată pentru discursul susținut.

Aceasta a explicat că Irina Rimes „nu are simțul penibilului pentru că e proastă.”

Citeste si: Irina Rimes, criticată dur de Cristian Tudor Popescu, după ce a fost numită ambasador onorific al Zilei Internaționale Brâncuși

Argumentele aduse Irinei Rimes de Oana Roman nu au fost deloc flatante, ba chiar declarația acidă îi aduce jigniri crunte solistei. „Ideea e că o fi ea bună pentru generația tânără, dar, cu scuzele de rigoare, efectiv nu o duce capul și e și incultă grav.

Așa e și mare parte din generația pe care o reprezintă. Habar n-au cine e Brâncuși, dar nici nu-i interesează. Trăiesc foarte bine fără să știe nimic. Ea nu s-a documentat pentru că evident nu o interesează și nu are simțul penibilului pentru că e proastă. E nasol ce zic, dar e adevărat,” a explicat Oana Roman, în cadrul unei postări.

Oana Roman- vorbe DURE la adresa Irinei Rimes. „Nu o duce capul...”
Oana Roman- vorbe DURE la adresa Irinei Rimes. „Nu o duce capul...”

Mai mult decât atât, aceasta și-a motivat reacția prin faptul că este o mare fană a sculptorului și, de-a lungul vieții sale, Constantin Brâncuși a reprezentat un punct de interes pentru ea. Apropos de tot scandalul generat de problemă BRÂNCUȘI VERSUS Irina Rimes la care nu am stat pasivă, mi-am exprimat o părere. Dură și clară. De ce? Am toate motivele: am un cult pentru Brâncuși, l-am studiat încă de când aveam vreo 16 ani împinsă fiind să-l descopăr de către academicianul Radu Varia, unul din cei mai mari critici de artă din lume și un mare specialist în Brâncuși” adeclarat Oana Roman.

Citeste si: Irina Rimes are o „fetiță”! Trebuie să recunoaștem că este superbă!


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman, mai slabă ca niciodată! „Rezultat obținut cu tratamente corporale”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Irina Rimes are o „fetiță”! Trebuie să recunoaștem că este superbă!

Irina Rimes a recunoscut cine este noul ei iubit! Și el e un artist cunoscut de la noi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Inevitabil mă voi îngrăşa iar.” Răzvan Popescu a reușit să slăbească 45 de kilograme! Mesajul omului de radio, pentru oamenii care îl critică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri