Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare?! "Nu am cum să uit o persoană"


Oana Roman a recunoscut că Marius Elisei îi dăruiește flori la 4 luni de la despărțire. Ce spune fostul soț al vedetei despre o posibilă împăcare?


In articol:

Marius Elisei și-a lăsat mască urmăritorii atunci când a mărturisit pentru un post de televiziune că îi dăruiește flori fostei soții la 4 luni de la despărțire. Oana Roman este la un pas de a se împăca cu tatăl fetiței?

Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare?!

Chiar dacă au divorțat în urmă cu 4 luni, Oana Roman și Marius Elisei au început să se vadă din ce în ce mai des și să aibă o relație frumoasă.

Fostul soț al vedetei a recunoscut că are sentimente pentru ea și îi dăruiește flori ori de câte ori are ocazia, dat fiind faptul că nu o poate uita pe cea care i-a dat viață fiicei sale.

Citeste si: Diana Bișinicu, divorț în mare secret după o căsnicie de 10 ani!

oana roman declaratii
Oana Roman a mărturisit că primește flori din partea fostului soț[Sursa foto: Instagram Oana Roman]

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva.

Citeste si: Andra Volos, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. – dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a mărturisit Marius Elisei.

marius elisei declaratii
Marius Elisei îi dăruiește flori fostei soții la 4 luni de la divorț[Sursa foto: Instagram Oana Roman]

De asemenea, Marius Elisei spune că și-ar dori să se împace cu Oana Roman, însă acest pas necesită timp și dăruire pentru ca totul să meargă exact ca la carte.

„Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r.– o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. – împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-ar întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mai spus Marius Elisei.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Ce să îți pui în bagaj la munte

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

DESCOPERĂ: Cine este DORIAN HÂTZ POPA. De ce și-a schimbat numele din buletin

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi MOARTEA cuiva. Este semn bun sau rău?

CITEȘTE: La cât timp se șterge praful

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este și ce vârstă are chef RADU DUMITRESCU

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri