Oana Roman a vorbit deschis despre copilăria sa! „Condiții destul de dure...”


Oana Roman, o personalitate extrem de apreciată în showbizul autohton, a vorbit deschis despre copilăria trăită în sânul familiei.


In articol:

Oana Roman a avut pentru prima dată curajul de a se deschide în fața întregii țări, și a povestit despre copilăria trăită în sânul familiei, dar și despre relația pe care o avea cu tatăl său. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că tatăl său a fost extrem de dur, chiar dacă din exterior părea că au o relație superbă, de indiviat.

Citeste si: Oana Roman l-a dat de gol pe Ilie Năstase! De ce divorțează pentru a cincea oară: „Mă doare”

Gurile rele au spus foarte mult timp că Oana Roman a reușit să își construiască un nume datorită tatălui său, Petre Roman, care a ajutat-o să se propulseze în carieră, însă frumoasa vedetă a dezmințit aceste zvonuri, declarând că tatăl său nu a ajutat-o deloc, așa cum s-ar fi crezut.

oana roman, a vorbit, deschis, copilăria
oana roman, a vorbit, deschis, copilăria

Oana Roman a discutat deschis despre copilăria sa. Cum a fost viața în calitate de fiica faimosului Petre Roman?

”Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa. Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici,” a mărturisit Oana Roman, în cadrul unei intervenții televizate.

Citeste si: Oana Roman s-a apucat de vlogging! Dezvăluiri despre educația primită de la Petre Roman: „Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata mi-a oferit absolut orice”

oana roman, a vorbit, deschis, copilăria
oana roman, a vorbit, deschis, copilăria

Mai mult decât atât, deși a fost dur criticată pentru studiile finalizate în Franța, Oana Roman a explicat că a mers la o universitate de prestigiu, unde nu s-ar fi putut folosi de pile, așa cum se zvonea.

„Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată. Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: «Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun» și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură,” a mai spus Oana Roman.

Citeste si: Oana Roman, desființată de fani: „Ești urâtă rău la suflet...”


Citește și:

Oana Roman l-a dat de gol pe Ilie Năstase! De ce divorțează pentru a cincea oară: „Mă doare”

Oana Roman, desființată de fani: „Ești urâtă rău la suflet...”

Oana Roman, clipe cumplite: „Mama a rămas fără pensie”

Oana Roman, momente grele în familie: „Vreau să plec”

Nume interzise la botez, de Biserică! De ce nu ai voie să le pui copiilor aceste prenume?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Chiara Ferragni este însărcinată pentru a doua oară

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri