Oana Radu, la un pas să își piardă vocea! Artista a ajuns la medic la Paris: „Nu mai pot”

Oana Radu
Oana Radu are probleme de sănătate

Ce spune Oana Radu despre problemele sale de sănătate. Frumoasa vedetă a ajuns la Paris pentru a găsi rezolvare.

Oana Radu trece prin momente dificile. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit că se teme foarte mult să nu își piardă vocea, din cauza unor probleme de sănătate care persistă de patru ani.

Artista a fost nevoită să ajungă la un consult la Paris, după ce în ultimii patru ani a constatat că răgușește extrem de des și nu știe care este cauza.

Citeste si: Oana Radu și soțul ei, momente tensionate în Bruxelles: ”Vine salvarea”. Ce au pățit cei doi, la scurt timp de la aterizarea pe aeroport

Oana Radu speră să găseascsă soluțiile optime pentru a se simți mai bine cât mai repede.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta.

Oana Radu
Oana Radu are probleme de sanatate[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dieta Oanei Radu. Cum a slăbit Oana Radu 50 de kilograme. "M-am gândit să vă dau astăzi 5 reguli pentru a slăbi"

De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, m-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită și în general nu fac chestii care să îmi dăuneze: nu mănânc biscuți, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte accidulat.

Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, s-a confesat Oana Radu pe Instagram.

Citeste si: Oana Radu s-a lansat în lumea cosmeticelor

Oana Radu a slăbit zeci de kilograme

În ultimii ani, Oana Radu a slăbit zeci de kilograme, iar după ce l-a cunoscut pe soțul său, acesta a ajutat-o să aibă un stil de viață sănătos.



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

5 motive pentru care părul nu mai crește

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies