Oana Mizil și Marian Vanghelie, pregătiți să devină părinți pentru a doua oară

oana mizil si marian vanghelie relatie
Oana Mizil și Marian Vanghelie își doresc un al doilea copil

Chiar dacă au trecut printr-un eveniment nefericit, Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au împăcat și se gândesc să devină părinți pentru a doua oară.

În ultimele zile, paginile ziarelor de scandal au fost umplute cu incidentul care s-a petrecut între Oana Mizil și Marian Vanghelie. După ce apele s-au mai liniștit, soția fostului primar a declarat că își dorește să devină din nou mămică.

Oana Mizil și Marian Vanghelie, pregătiți să devină părinți pentru a doua oară

Oana Mizil și Marian Vanghelie au fost protagoniștii unor certuri fără precedent, asta după ce soția fostului primar a ajuns de urgență la spital, iar informațiile arătau că fusese bătută de soțul ei.

Cu toate acestea, după ce totul s-a liniștit, Oana Mizil a declarat că nu a fost vorba de nicio bătaie, ci doar a avut tensiunea crescută și a trebuit să ceară ajutor specializat.

Citeste si: Monica Gabor și Mr. Pink au divorțat? Detaliul neobişnuit pe care l-au observat fanii pe Instagram

oana mizil copil
Oana Mizil vrea să fie mamă din nou[Sursa foto: spynews.ro]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu m-a lovit. A fost o mare exagerare. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate. În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu.

Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat”, a declarat Oana Mizil.

La vârsta de 45 de ani, după un incident care a ținut prima pagină a ziarelor, Oana Mizil a declarat că își dorește să devină din nou mămică.

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor, despre Elena Marin: „Așa nu! Unui bărbat nu-i place să vadă că o femeie este slabă din punct de vedere psihic! Exclusiv!

”Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria își dorește încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulțumim cu ce avem”, a declarat Oana Mizil.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

oana mizil si marian vanghelie cuplu
Oana Mizil s-a întors în brațele lui Marian Vanghelie[Sursa foto: spynews.ro]

În ceea ce privește ordinul de restricție pe care Oana Mizil l-a cerut împotriva lui Marian Vanghelie, acesta fost retras.

”Nu, nu. Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a spus Oana Mizil după episodul cu pricina.

 Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Larisa Udilă, fostă concurentă Bravo, ai stil!, a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul ei

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Elena Gheorghe, mămică din nou? ”Îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies