O tânără gravidă în șase săptămâni a rămas fără bebeluș, după ce doctorul i-a provocat avort din greșeală! Cum s-a întâmplat asta


O situație cu totul incredibilă a avut loc în Coreea de Sud. O tânără gravidă în 6 săptămâni a rămas ”din greșeală” fără bebeluș.

Un medic din Coreea de Sud a adus multă suferință în viața unei tinere. El, medicul ginecolog, și asistenta sa riscă să nu mai practice niciodată meseria lor. Au provocat ”din greșeală” unei femei. Dar de acest lucru și-au dat seama abia foarte târziu, când nimic nu a mai putut fi făcut.

O anchetă este demarată în Coreea de Sud, la aflarea acestei vești, conform CNN.

Tânăra se afla la clinică pentru un control de rutină, scrie sursa. Tânăra, gravidă în șase săptămâni, a mers la o clinică din Gangseo, Seul, dar personalul a uitat să îi verifice identitatea. Medicul ginecolog și asistenta sunt cercetați în acest caz.

”Medicul și asistenta sunt conștienți de greșeala făcută. Sunt acuzați de neglijență în serviciu, care a dus la vătămări corporale”, a declarat unul dintre polițiști.

Tânăra gravidă în șase săptămâni trebuia să primească un tratament nutrițional, iar asistenta i-a injectat din greșeală anestezic, iar medicul a efectuat procedura de avort. Pacienta nu a avut habar deloc de ceea ce se întâmplă.

Potrivit Curții Constituționale din Coreea de Sud, începând din luna aprilie, legea care incrimina avortul este neconstituțional, verdictul istoric ducând la eliminarea interdicției privind întreruperea sarcinii, în vigoare din 1953.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri