O româncă îl are pe Barack Obama drept fotograf personal! La propriu! Cine este puștoaica favorită a președinților americani


Adriana Eftimie nu este un nume care, în România, să producă mari emoții. Dar, în fapt, în Statrele unite, țara ei adoptivă, este numele unui artist care, deja, este expus în toate marile galerii de artă de peste Ocean și a devenit, de ceva vreme încoace, favorita celor mai populari președinți americani din ultimii 30 de ani, Barack Obama și Bill Clinton.

Avea doar 18 ani când, cu sprijinul familiei, și-a luat inima în dinți și, de una singură, a pleca tîn Statele Unite. La facultate, nu la muncă, ea primind o bursă pentru a studia arta, în speță puictora.

Citeste si: Pictoriţa Smaranda Milu Nemethi a murit la numai 37 de ani

Citeste si: Tragedie în lumea artei! O pictoriţă româncă a murit la doar 31 de ani

Citeste si: Michelle Obama a dezvaluit singurul aliment pe care nu-l consuma niciodata

Succcesul ei nu a întârzia prea mult să apară, așa că românca născută în Giurgiu a reușit, în doar câțiva ani, să se dovedească a fi un adevărat geniu în pictură, operele ei fiind expuse în toate galeriile de artă mari din SUA, având și o expoziție permanentă în zona Bostonului. Mai mult, puștoaica a reușit, datorită puicturilor sale, să atragă atenția celor mai puternici oameni ai planetei, ea, de curând, având parte de o ”ieșire” la aer curat alături de două personalități uriașe a politicii americane din ultimii 30 de ani: Bill Clinton și Barack Obama.

Ba chiar, se pare că între ei s-a legat o adevărată prietenie, având în vedere postările de pe conturile lor de socializare, Adriana Eftimie folosindu-l, la un moment dat, pe Barack Obama drept fotograf pentru imaginile cu Bill Clinton, și, evident, viceversa.

Adriana Eftimie este verișoara cântăreței Morgana

”Adriana Eftimie este, și o spun cu mândrie, verișoara mea. Cred că aș putea să mă laud cu cea mai atre verișoară din România. Când am văzut pozele cu ea și Obama și Clinton, am crezut că sunt photoshopate, dar, după ce am vorbit cu ea, m-am lămurit că nu. Sunt foarte mândră de ea, mai ales că știu ce sacrificii a făcut pentru a ajunge o pictoriță cu un asemnea succes. Am copilărit împreună, chiar dacă e o diferență de vârstă în tre noi, și îmi amintesc a fost întotdeauna apecată spre desen, avea tot timpul un creion și schița ceva. Iar acum este pictor de succes în America”, ne-a spus, în exclusivitate cântăreața Morgana, verișoara pictoriței Adriana Eftimie.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Secretele relației longevive dintre Andra și Cătălin Măruță. Cum reușesc cei doi să se iubească după atâta timp?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri