O româncă arată la 44 de ani mai bine ca multe tinere cu vârsta de 20 de ani!


Ioana Lee este cu siguranţă una dintre cele mai fermecătoare românce stabilite în Statele Unite ale Americii, fiind o dovadă vie a faptului că România este ţara unde se nasc femeile frumoase.

Cu toate acestea, Ioana a ajuns celebră, nu datorită calităţilor sale fizice de invidiat, ci a cărţilor sale autobiografice pe care le-a scris de-a lungul anilor. În romanele sale, Ioana Lee îşi asumă public greşelile emoţionale, mai exact cele două căsnicii sortite eşecului, prima cu un prinţ japonez, iar a doua cu un tânăr funcţionar american.

Primul roman al Ioanei, "Ai Suru, A iubi", în care este povestită cu lux de amănunte viaţa strictă şi imposibilă alătuti de prinţul japonez, la care se supusese din dragoste, a avut cele mai mari vânzări, fiind

nevoie să se tipărească trei ediţii în română dar şi una în engleză. Iar în "Coşmarul american", Ioana scrie despre cum şi-a revenit după primul său divorţ, despre cariera sa la o televiziune din România dar şi despre cum a căzut din nou în mirajul iubirii, ce a dus la al doilea său divorţ.

În prezent, Ioana şi-a găsit fericirea, fiind măritată pentru a treia oară, tot cu un american, şi trăind o căsnicie aşa cum a visat de la vârsta de 20 de ani.

Revenind la fizicul de invidiat pe care îl afişează cu mândrie la vârsta de 44 de ani, Ioana spune că secretul său este...apa. "Nu fumez, nu beau alcool, nu pierd nopţile şi beau cel puţin doi litri de apă pe zi. Respect acest stil de viaţă de la vârsta de 20 de ani când eram o mare admiratoare a Lindei Evanghelista iar ea a mărturisit că acesta este secretul frumuseţii ei", a arătat Ioana Lee, care mănâncă sănătos şi se antrenează de 3 ori pe săptămână cu cei mai renumiţi antrenori de fitness din Washington D.C. "Pielea o protejez prin exfoliere şi cu ulei de nucă de cocos şi cremă de protecţie solară", a mai spus Ioana.


Abonează-te pe

Citește și:

Michelle Obama poarta bijuteriile create de o romanca!

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

Romanca asta a slabit de la 186 de kilograme la 72! Uite cum a reusit!

Romanca Mirela Novak a facut furori la Cannes!

Romanca asta de 11 ani ne-a adus cea mai mare onoare tarii! Este cea mai frumoasa fata din lume

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 16 aprilie 2021! Află ce zodie are mari șanse să câștige bani în plus!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri