O nouă tragedie pentru Pembe

O nouă tragedie pentru Pembe
O nouă tragedie pentru Pembe

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, fanii îndrăgitei producții, difuzate la Kanal D, îi vor regăsi pe Kîvîlcîm și Omer extrem de fericiți.

Frumosul cuplu vor surprinde plăcut familiile lor în momentul în care vor anunța că se mută împreună. Kîvîlcîm și Omer se iubesc mai mult ca oricând iar faptul că au mai acordat încă o șansă iubirii lor, îi bucură pe toți cei dragi.

Nursema continuă să facă totul pentru a fi pe placul soțului său dar acesta găsește noi metode de a îngrădi libertatea soției sale.

Pe de altă parte, Umut continuă să facă demersuri în vederea unei cariere musicale, însă bărbatul ignoră faptul că acest lucru îi poate distruge căsnicia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În vreme ce Doga își continuă nestingherită viața, Fatih urmează a se căsători cu aleasa inimii, Gorken.

Întreaga familie Unal este martoră acestui fericit eveniment din viața lui Fatih, iar pentru Pembe, cea care a încurajat vădit această uniune, se anunță momente de șoc.

Ce se va întâmpla imediat după căsătoria lui Fatih cu frumoasa Gorken și, ce întâmplarea șocantă va tulbura viața lui Pembe puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, numai la Kanal D. 

 Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies