„O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, are premiera sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!


„O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, are premiera sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!

, povestea impresionantă a două prietene care s-au îndrăgostit de același bărbat, o puteți urmări în prima ediție a emisiunii

Sâmbăta, 11 septembrie, de la ora 20:00, Andreea Mantea intră în casele telespectatorilor Kanal D cu „O nouă șansă”, o emisiune plină de emoție, de dramatism, ce va fi difuzată săptămânal, în fiecare sâmbăta, la Kanal D.

Andreea Mantea dezvăluie, prin intermediul emisiunii „O nouă șansă”, cât de multe pot pierde oamenii, prietenii, care decid, la un moment dat din viață să se rănească, să nu își mai vorbească. Pentru că suntem cu toții supuși greșelilor în viață, unii dintre noi, ne dorim ca, atunci când realizăm că am greșit prin deciziile luate, să avem posibilitatea de a repara ceea ce am stricat în trecut, să primim ”O nouă șansă”.

„Fie din orgoliu, fie din prea multă durere, fie din prea multă teamă, sau din prea multă dorință, ni se întâmplă să facem greșeli. Greșelile se transformă în regrete, iar acestea sunt cele care ne provoacă suferință.

Plini de suferință ajungem să spunem ...  < dacă aș mai avea, o șansă? > , spune gazda emisiunii, Andreea Mantea.

Sâmbăta, de la ora 20:00, în ediția de debut a emisiunii „O nouă șansă”, Andreea Mantea aduce în atenția privitorilor un subiect delicat, <dragostea neîmpărtășită>, sentiment pe cât de frumos, pe atât de dureros. O poveste impresionantă a două prietene, Ioana și Maria, ne va face părtași a ceea ce se poate întâmpla atunci când ne lipsește curajul, în situații critice, dar, totodată ne arată și importanța prieteniei, în situații extrem de sensibile.

Ce se întâmplă însă, când cele două prietene, care au fost ca o familie una pentru cealaltă, ajung să se îndrăgostească de același bărbat, pentru că apoi, amândouă să îl piardă într-un mod absolut tulburător?        

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D, „O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, care le aduce privitorilor, în inimi și în case, povești emoționante de viață, emoții puternice pline de înțelesuri profunde, dar și multă speranță.

Emisiunea „O nouă șansă” va putea fi urmărită în fiecare sâmbăta, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea a dezvăluit cum a reuşit să slăbească

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cât de mult a slăbit Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat cu hainele lui

Emily Burghelea s-a infectat cu un virus după ce a rămas iar însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău”

Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Iulia Vântur, criticată pentru un concert: „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri