O nouă șansă

O nouă șansă
O nouă șansă

Noi întâmplări fascinante se vor derula astăzi, în viețile membrilor familiilor Unal și Arslan, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Nursema trece prin momente teribile de când a aflat că soțul său este acuzat de spălare de bani, din cauza afacerilor acestuia cu afaceristul Idris, iar Doga și Fatih au decis, de comun acord, că este mai bine să divorțeze.

Pembe are satisfacția faptului că soțul său s-a întors acasă, după ce Alev a venit în fața acesteia ca să își ceară scuze pentru faptele sale, care au provocat tristețe întregii familii Unal.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Kîvîlcîm trece prin momente pline de controverse atunci când îi cere lui Ertugrul să îi spună adevărul despre “relația” cu tânăra și frumoasa Ayse, care l-a acuzat pe acesta de hărțuire.

Ertugrul este șocat de ceea ce află Kîvîlcîm și afirmă contrariul faptelor sale, bărbatul chiar acuzând-o pe tânăra de faptul că aceasta dorește să îl distrugă, din cauza obsesiei pe care ar fi dezvoltat-o

pentru el.

Pe de altă parte, Omer și Kîvîlcîm vor trăi momente nesperate, dar dorite de amândoi.

Ce se va întâmplă atunci când Omer și Kîvîlcîm decid să acorde o nouă șansă relației lor și, cine va fi frumoasa tânără pe care Pembe i-o va prezența lui Faith, în vederea căsătoriei, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies