O nouă lovitură cruntă pentru Noemi, după divorţul de Mihai Mitoşeru! Stewardesa este obligată să restituie sume uriaşe companiei aeriene cu care se judecă pentru drepturile tatălui decedat!


Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană pentru nişte drepturi băneşti.


In articol:

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană, de mai mulţi ani. Stewardesa care s-a despărţit la notar de Mihai Mitoşeru,a cum aproape trei săptămâni, se judecă de mai mulţi ani cu TAROM, în calitate de moştenitor legal al tatălui ei decedat, Dragomir Constantin Ion, care a lucrat pentru compania aeriană.

Acesta a câştigat în instanţă recuperarea unor drepturi băneşti, dar Tarom a contestat decizia în acest proces în care tatăl lui Noemi a cerut executarea silită a Tarom.( vezi cu ce femeie a rămas Mitoşeru după ce s-a separat de Noemi)

Citeste si: Mara Bănică, reacție dură după divorțul Claudiei Pătrășcanu de Gabi Bădălău: „Sunt convinsă că a căpăcit-o”

Citeste si: Motivul REAL al divorțului dintre Mihai Mitoșeru și Noemi. E ÎNGROZITOR!

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană. Trebuie să achite şi cheltuielile de judecată

Astfel, Noemi a devenit parte în procesul de la Judecătoria Buftea, în calitate de intimat creditor. Pe 28 iulie 2018, decizia i-a fost nefavorabilă: “Dispune întoarcerea în parte a executării silite şi obligă intimatul creditor să restituie contestatoarei toate sumele executate silit în dosarul de executare nr.

944/2017 care exced sumei de 224647,75 lei (178072 lei- debit net actualizat cu indicele de inflaţie până la data plăţii efective, 38123 lei – dobândă legală, 8452,75 lei – cheltuieli de executare)...Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 2330 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, din care 1224 lei reprezentând jumătate din onorariul de avocat, 183 lei reprezentând jumătate din costul fotocopierii dosarului de executare şi 925 lei reprezentând jumătate din onorariul pentru expertiză.”

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană. Următorul termen e programat pe 28 noiembrie 

La rândul ei, Noemi a contestat decizia, iar procesul continuă, următorul termen fiind programat pe 28 noiembrie. Mihai şi Noemi Mitoşeru au anunţat la sfârşitul verii că s-au separat. “Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel

mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste!. Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi”, a postat Mitoşeru.


Abonează-te pe

Citește și:

Vremea de marti, 21 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Tehnici de machiaj pentru începători

Cu ce asortăm culoarea maro. Idei de ținute frumoase cu diverse nuanțe de maro

Rețete de smoothie ideale la micul dejun pentru o zi plina de energie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 20 septembrie 2021. Descoperă totul despre aricii de mare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri