O mama și fiica sa concurează în prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” 


O mama și fiica sa concurează în prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” 

Ce le-a spus Dan Negru concurenților din prima ediție a noului sezon, difuzată în această seară, la ora 22:30, la Kanal D! 

 

         Un nou sezon al quiz-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” se pregătește să între în casele telespectatorilor, începând din această seară, de la ora 22:30, la Kanal D! Emisiunea care a dus gimnastica minții la rang de sport național revine în casele telespectatorilor cu un sezon antrenant, pentru toată familia, și cu același prezentator care și-a câștigat renumele de Regele entertainmentului românesc prin charismă, profesionalism desăvârșit și modul inconfundabil în care ține trează atenția concurenților și a milioanelor de telespectatori.

Prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” începe în forță, cu cinci concurenți pregătiți să demonstreze că stăpânesc tainele vocabularului și că au prezența de spirit necesară pentru a câștiga.

Că să mai relaxeze atmosfera și să-i introducă pe concurenți cu zâmbetul pe buze în concurs Dan Negru glumește adesea în platoul emisiunii.  Nu s-a dezis de acest obicei nici la filmările primei ediții a sezonului al doilea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, iar cei prezenți în platou s-au bucurat de spiritul jucăuș al amfitrionului emisiunii.

Creierul este ca nasturele: când nu-l ai, abia atunci se vede! ”, a “aruncat” amuzat Dan Negru o cugetare celor prezenți în platoul emisiunii.

Inedit în această ediție este faptul că o mama și fiica ei se vor afla în concurs. Rămâne însă de văzut cine se va descurca cel mai bine în gimnastica minții și cine va fi declarat câștigătorul ediției.

Nu pierdeți, începând de astăzi, de la 22:30, un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de miercuri până vineri, la Kanal D!

 


Abonează-te pe

Citește și:

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil

Preotul Visarion Alexa a recunoscut că a agresat diferite enoriașe

Ce a decis instanța cu privire la libertatea Elenei Udrea

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri