„O mai bătea.” Ce s-a întâmplat cu Vulpița și Viorel, după ce au plecat din Capitală


Vulpița și Viorel Stegaru au fost în centrul atenției o perioadă destul de lungă, mai bine de un an și jumătate, în care telespectatorii le urmăreau evoluția în fiecare zi. Cei doi au ajuns să fie cunoscuți de o țară întreagă, după apariția lor la TV.


In articol:

Cu toate acestea, ei au fost nevoiți să se întoarcă la Blăgești, pentru a avea grijă de cea mică, dar și de băiețelul lor, deoarece după ce au plecat din Capitală, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos.

Citește și: Vulpița este mamă de băiețel! Ce nume poartă bebelușul?

Ce s-a întâmplat cu Vulpița și Viorel, după ce au plecat din Capitală

În momentul actual, cei care îi urmăreau pe cei doi nu mai știu nimic despre aceștia, iar din acest motiv și-au dorit să afle noi informații despre viața lor. O vecină a făcut o serie de declarații despre cum o duc aceștia în prezent.

Mioara, vecina lor, a spus că ei sunt bine și că se descurcă așa cum pot, deoarece în zilele noastre nu este ușor să ai copil, dar în momentul în care ai doi, totul devine și mai complicat.

„Ei sunt bine, (n.r. – Vulpița și Viorel) se descurcă așa cum pot. Nu e ușor, mamă, în zilele noastre să ai copil. Dar atunci când ai doi, parcă e și mai complicat.

Aici, pe timp de iarnă, e greu cu munca”, a spus vecina lor.

Vecina lor a mai spus că cei doi mai sunt ajutați de părinții lui Viorel, iar acesta a mai lucrat pe la unul și pe la altul pe timp de vară pentru a câștiga un ban. Veronica și Viorel nu sunt cei mai bogați oameni, dar se descurcă așa cum pot.

„Vara te mai duci la câmp, mai muncești cu ziua. O zi de muncă e plătită la noi cu 100 de lei. Unii îți mai dau și țigări, o masă caldă, că dacă muncești de la 5-6 dimineața până seara, trebuie să mănânci. Viorel s-a mai dus cu ziua vara, a mai lucrat pe la unul, pe la altul. Cât poți să strângi așa? Nu prea mult… Acum e greu, când vine frigul și nu e de lucru. Îi mai ajută cei bătrâni (n.r. – părinții lui Viorel), mai au ei pensie. Au alocațiile celor doi copii. La țară nu ai nevoie de așa mulți bani… mai ai în curte o pasăre, mai pui un rând de roșii, te mai descurci. Numai să ai să-ți plătești lumina, cablul, internet dacă ai, că acum e internetul ăsta peste tot. Mai încarci un telefon.Nu sunt nici cei mai bogați, dar nici cei mai săraci. Se descurcă și ei așa cum pot. El ar putea să plece în străinătate să lucreze, că acolo se câștigă bani frumoși și ar putea să strângă ceva la „ciorap”. Cred că nu pleacă de teamă că e singur și că nu s-ar descurca. Aici la noi la țară, ăștia tineri au plecat, și-au făcut un rost. Am rămas noi, cei bătrâni, ne ducem traiul cum putem”, a spus doamna Mioara, pentru Fanatik.ro.

Ce s-a întâmplat cu Vulpița și Viorel, după ce au plecat din Capitală

Ce s-a întâmplat cu Vulpița și Viorel, după ce au plecat din Capitală

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Vulpița și Viorel și-au ales nașii de botez. Tinerii din Blăgești vor deveni părinți a doua oară

Vecina Mioara, detalii neștiute despre cei doi

În momentul în care s-au întors la Blăgești, Veronica și Viorel Stegaru erau în centrul atenției, iar tot satul îi analiza. Vecina a mai povestit că Viorel instiga la violență asupra Veronicăi și că profita de faptul că este mai mare decât ea și nu are unde să se ducă.

„Când s-au întors de la televizor, oamenii pe aici pe la noi se uitau așa la ei, cu mirare. Nu au fost jigniți sau ceva. Pur și simplu ne miram și noi că au ajuns acolo. Prin sat s-au spus de multe ori despre Veronica vorbe urâte. Ba că pleacă cu unul, cu altul, ba că nu are grijă de copil, atunci când avea doar fetița. O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea. Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face „prostii” pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat”, a mai spus doamna Mioara.

Ce s-a întâmplat cu Vulpița și Viorel, după ce au plecat din Capitală

Ce s-a întâmplat cu Vulpița și Viorel, după ce au plecat din Capitală

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nu trebuie judecat părintele! Alea erau nişte nenorocite!” Connect-R a reacţionat la scandalul părintelui Calistrat


Abonează-te pe

Citește și:

Vulpița este mamă de băiețel! Ce nume poartă bebelușul?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Vulpița de la Acces Direct se pregătește să devină mămică pentru a doua oară

Vulpița și Viorel și-au ales nașii de botez. Tinerii din Blăgești vor deveni părinți a doua oară

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri