„O femeie trebuie să înțeleagă că trebuie să fie femeie și ea niciodată nu o să poată să fie bărbat!” Giulia Nahmany, sfaturi de viață pentru femei!

„O femeie trebuie să înțeleagă că trebuie să fie femeie și ea niciodată nu o să poată să fie bărbat!” Giulia Nahmany, sfaturi de viață pentru femei!
„O femeie trebuie să înțeleagă că trebuie să fie femeie și ea niciodată nu o să poată să fie bărbat!” Giulia Nahmany, sfaturi de viață pentru femei!

Giulia Nahmany a oferit o serie de sfaturi de viață utile, pentru femeile din ziua de astăzi.

Giulia Nahmany este o cunoscută actriță de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să ajungă la inima publicului prin intermediul talentului său actoricesc, al frumuseții sale, dar și al felului său de a fi. Astfel, îndrăgita actriță, pe lângă proiectele profesionale pe care le are în acest domeniu, are și o experiență largă în domeniul de lifestyle. Frumoasa blondină s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin intermediul sfaturilor de viață pe care le-a oferit în mediul online.

Invitată în cadrul podcastului lui Jorge, Giulia Nahmany a vorbit despre cum ar trebui să se comporte o femeie în societate. Frumoasa blondină a oferit o serie de sfaturi utile femeilor, de care ar trebui să țină cont, pentru a adopta o atitudine elegantă.

Giulia Nahmany, despre energia feminină

Citește și: Interviu Giulia Nahmany: "Eu am trăit așa încă din copilărie. Mereu să dai și să ajuți pe alții care nu sunt atât de norocoși pe cât ești tu." EXCLUSIV

Giulia Nahmany, sfaturi de viață pentru femei!
Giulia Nahmany[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: "Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Blondina a vorbit în special despre energia feminină și cea masculină, care, din păcate, a fost din ce în ce mai mult abordată de către femei.

Astfel, îndrăgita actriță a ținut să precizeze că principalul motiv pentru care femeile nu își găsesc un partener este faptul că adoptă o energie masculină, în loc să fie feminine.

Din păcate sunt și foarte multe femei care au înțeles greșit acest feminin power (nr. putere feminină), pentru că au preluat prea multă energie masculină. Și de aceea sunt singure, din păcate. O femeie trebuie să înțeleagă că trebuie să fie femeie și ea niciodată nu o să poată să fie bărbat.”,

a explicat Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany, cel mai bun sfat pentru femei

Giulia Nahmany, sfaturi de viață pentru femei!
Giulia Nahmany[Sursa foto: Instagram]

Giulia Nahmany a oferit și un sfat prețios pentru femei. Actrița a mărturisit că cel mai urât lucru pe care îl putem face este acela să vorbim urât despre alte persoane sau să bârfim.

Este cel mai bun lucru și cel mai bun sfat pe care pot să îl dau cuiva este să nu vorbească despre nimeni de rău sau să bârfească.

Pur și simplu. Dacă sunt într-o situație în care există discuții despre cineva, eu o să mă retrag frumos, elegant. Dacă am ceva bine de spus, bineînțeles că voi spune, dar dacă nu, silenzio stampa (nr. tăcere). ”, a mai spus frumoasa actriță.Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Puternică și învingătoare întotdeauna în viață!” Oana Zăvoranu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare! Cum reușește bruneta să treacă peste divorțul de Alex Ashraf

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies