O concurentă de la Puterea Dragostei a declarat că este virgină! “Mai ești sau nu mai ești virgină?”


Puterea Dragostei 23 februarie - Aya susține sus și tare că ea este încă neatinsă de niciun bărbat!


In articol:

Ultima ediție a emisiunii Puterea Dragostei a venit cu niște dezvăluiri pe care mulți dintre fanii emisiunii nu și le-ar fi închipuit. În week-end-ul petrecut în România, câteva concurente se pare că și-au făcut de cap. Cum probabil filmările s-au putut realizat și cu un mic avans, concurentele de la Puterea Dragostei au putut sărbători în voie alături de familie și prieteni.

Cea care a lansat o mărturisire bombă despre Aya a fost chiar rivala sa de platou, Alexandra. Aya și-a petrecut week-end-ul cu Andrei, lucru interzis în regulament, care i-ar putea aduce chiar descalificarea….

Dezbaterea subiectului suculent a fost deschis de Cristina Mihaela. În centrul atenției a fost nimeni altă decât Aya. Discuția a fost dezbătută pe larg pentru că mai multe concurente contestă "onoarea" Ayei și au considerat că trebuie să facă dezvăluiri din viața acesteia.

Puterea Dragostei 23 februarie- Concurentele au contestat declarațiile Ayei legate de virginitatea sa

Cristina Mihaela a precizat: “Alexandra puncta un lucru foarte interesant, respectiv.. o întreba pe Aya în aeroport: “Mai ești sau nu mai ești, virgină?”

Citeste si: Mădălina și George au ajuns la un pas de despărțire! "Ce pot să fac eu, dacă tu nu vrei?!"

Alexandra: “Eu cred că nu!”

Aya îi răspunde repede Alexandrei: “Eu cred că da!”

Alexandra: “Uitați-va puțin la ea. O persoană care nu a avut nicio treabă cu băieții, niciodată nu s-ar duce în București și ar vedea-o toate ziarele. Acum serios, este plin Facebook-ul cu Aya când se destrăbăla cu Bogdan de la Ploiești! A venit și ne-a spus că: “M-am plimbat cu toate mașinile prin București!..

acum serios, despre ce vorbim?!”

Aya a sărit să riposteze: “M-am plimbat cu metroul și cu mașina Izabelei. Care mașini?!"

Pentru a duce discuția mai departe cu Andrei care este pretendentul Ayei, Cristina Mihaela îl întreabă de testul virginității: “Andrei, pentru tine ar conta ca Aya să faă acest test?!”

Citeste si: Bătaie între George și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! Un concurent a rupt-o la fugă în culise până a părăsit clădirea!

Andrei: “Am spus de la început că pe mine nu mă interesează trecutul Ayei, mă interesează doar prezentul și viitorul.”, a comenatat acesta fără să se gândească prea mult la răspuns.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Ce să îți pui în bagaj la munte

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

DESCOPERĂ: Cine este DORIAN HÂTZ POPA. De ce și-a schimbat numele din buletin

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi MOARTEA cuiva. Este semn bun sau rău?

CITEȘTE: La cât timp se șterge praful

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este și ce vârstă are chef RADU DUMITRESCU

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri